Рецепт Індичка з персиками в духовці фото

Індичка з персиками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Фрукти, Персик, Філе індички
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Смачний і дуже незвичайний рецепт індички. Поєднання м'яса і фруктів надає пікантний відтінок блюду. Хочете спробувати? тоді читайте, як приготувати індичку з персиками в духовці.

1. Починаємо готувати наше м'ясо. Промиваємо філе, але нарізати його не варто, воно знадобиться нам цілим. Готуємо маринад, змішавши наші спеції і сік лимона. Кладемо філе маринуватися на 15 хвилин.

2. Поки м'ясо маринується, займемося персиками. Дуже акуратно очистіть їх від шкірки, видаліть кісточки. Поріжте фрукти на дрібні кубики.

3. Як тільки м'ясо замаринувалося, викладаємо його на дощечку. Робимо рівномірні розрізи по всьому філе і фаршируємо їх шматочками персика. Після цього скручуємо м'ясо в рулет і перев'язуємо шпагатом. Рулет викладаємо на сковорідку з оливковою олією і обсмажуємо з різних сторін кілька хвилин.

4. М'ясо обсмажити? Перекладаємо його в форму для випічки! Можете полити залишками маринаду (якщо він залишився) і додаємо наші вершки. Накриваємо індюшачий рулетик фольгою і ставимо на деко в духовку. У такому вигляді необхідно запікати 30 хвилин.

5. Після 30 хвилин знімаємо фольгу і поливаємо рулет отриманої обжаркой. Ми залишаємо гаситися ще на 15 хвилин. Тепер індичка з персиками в духовці готова. Смачного!

  • Філе індички - 400 грам
  • Персик - 2 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Розмарин - За смаком
  • Майоран - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
1. Починаємо готувати наше м'ясо. Промиваємо філе, але нарізати його не варто, воно знадобиться нам цілим. Готуємо маринад, змішавши наші спеції і сік лимона. Кладемо філе маринуватися на 15 хвилин.

2. Поки м'ясо маринується, займемося персиками. Дуже акуратно очистіть їх від шкірки, видаліть кісточки. Поріжте фрукти на дрібні кубики.

3. Як тільки м'ясо замаринувалося, викладаємо його на дощечку. Робимо рівномірні розрізи по всьому філе і фаршируємо їх шматочками персика. Після цього скручуємо м'ясо в рулет і перев'язуємо шпагатом. Рулет викладаємо на сковорідку з оливковою олією і обсмажуємо з різних сторін кілька хвилин.

4. М'ясо обсмажити? Перекладаємо його в форму для випічки! Можете полити залишками маринаду (якщо він залишився) і додаємо наші вершки. Накриваємо індюшачий рулетик фольгою і ставимо на деко в духовку. У такому вигляді необхідно запікати 30 хвилин.

5. Після 30 хвилин знімаємо фольгу і поливаємо рулет отриманої обжаркой. Ми залишаємо гаситися ще на 15 хвилин. Тепер індичка з персиками в духовці готова. Смачного!

Схожі рецепти