Індичка в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви придбали індичку, напевно, ви задумали її запекти в духовці! Рецепт приготування індички в фользі дуже хороший м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим! На гарнір можна відварити картоплю.
Готуємо індичку у фользі в домашніх умовах. Якщо ви нікуди не поспішаєте, цей рецепт - саме для вас, так як поспіх тут ні до чого. Підготовлена індичка повинна замаринувати в холодильнику, найкраще її залишати на всю ніч, тоді вона встигне як слід просочитися. Потім індичка запікається в духовці, процес це не швидкий, у мене пішло близько 4-х годин. Хай щастить!
- Індичка - 1 штука(4, 5 кг)
- Масло оливкове - За смаком
- Часник - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Braai - За смаком
Індичку ретельно промиваємо, обрізаємо останню фалангу крил. Очищаємо часник, робимо в індички надрізи і нашпиговують її часником.
Для маринаду: змішайте оливкова олія з сіллю і перцем, додайте кілька подрібнених зубчиків часнику, розмарин і кінзу.
Натираємо індичку приготованою сумішшю, зовні і всередині. Ми залишаємо маринуватися в холодильнику, найкраще на всю ніч.
Розкладаємо фольгу, кладемо на неї індичку (грудкою вниз).
Запікаємо індичку 30 хвилин в духовці, прогретой до 220 градусів. Потім знизимо температуру до 180 градусів і залишимо запікатися ще на 3 годину. Після чого фольгу розкриваємо, повертаємо температуру 220 градусів і готуємо ще 30 хвилин.
Готово!
Смачного!