Індичка в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачним виходить м'ясо індички у цій простому рецептом індички в духовці у фользі! ніжне, з соковитим беконом і спеціями - відмінна закуска для вашого столу!
М'ясо індички має дуже насиченим смаком, воно навіть схоже на свинину, якщо його правильно приготувати. До того ж, індичка не така жирна і більш корисна. Для приготування індички в духовці у фользі нам знадобиться одна велика грудка, зазвичай вона буває близько кілограма або більше. Візьміть побільше спецій - чебрець, запашний перець, koriandr - чим більше, тим краще. Можна подавати блюдо і гарячим, і холодним. Дивимося рецепт.
- Грудка індички - 1-1, 3 кілограма
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка
Грудку промийте, обсушити.
Змішуємо для маринаду гірчицю, олія, спеції і сіль.
Гарненько перемішайте, натріть індичку.
У маринаді індичка повинна стояти години 2, дайте їй просочитися.
Потім обертаємо щільно фольгою в два шари. Запікаємо годину при 200 З.
Готової індичка в духовці у фользі даємо охолонути, потім нарізаємо до столу.
Подавати можна з овочами. Смачного!
Подавати можна з овочами. Смачного!