Індичка в пароварці в фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички, приготоване в пароварці за цим рецептом, виходить дуже соковитим і смачним. Не вірите? А ви ризикніть і приготуйте.
Страви з м'яса індички, та ще й приготовані на пару - це класика здорового харчування. Адже м'ясо індички - це дієтичний продукт. А якщо його ще й приготувати правильно - то він не тільки корисний, але і смачний. Я розповім вам, як приготувати індичку в пароварці в фользі. Фольга допоможе зберегти всі корисні речовини, адже сік з м'яса індички нікуди не витікатиме. Читаємо рецепт і готуємо. А потім насолоджуємося смаком нового блюда. Сподіваюся, що воно вам сподобається.
- Філе індички - 400 грам
- Сир сулугуні - 60 грам
- Помідор - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сухі приправи без солі - 1 щіпка (сухий базилік, кріп, петрушка або суміш трав)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Готуємо маринад для індички. Змішуємо оливкову олію, соєвий соус, сіль, перець, лимонний сік, подрібнений часник і сухі трави. Філе індички ділимо на дві частини і викладаємо в маринад. Маринуємо не менш 2 годин.
У промаринуватися філе робимо надріз - як-би кишенька. У нього вкладаємо пару скибочок помідора і шматочок сиру.
Потім краю кишені можна сколоти зубочисткою або перев'язати філе ниткою.
Загортаємо кожен підготовлений шматочок в фольгу і викладаємо на пластину пароварки. На дно чаші пароварки наливаємо воду, вставляємо пластину і закриваємо кришку. Час готування 55-60 хвилин.
У підсумку ми отримуємо смачне і соковите м'ясо індички з начинкою.