Індичка на пару в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете смачно і швидко поїсти, любите здорову їжу? Тоді ніжне дієтичне м'ясо індички з овочами на пару - це ваш вибір! Рекомендую рецепт індички на пару в пароварці на вечерю чи обід!
Індичка дуже нагадує свинину, але вона нежирна, поживна, легка. Її можна і варити, і запікати. Але, як на мене, на пару з овочами вона найсмачніша виходить. Для приготування індички на пару в пароварці візьміть свіже філе, овочі за смаком. Цвітна капуста необов'язкова, а ось помідори дуже до речі, вони зроблять блюдо ще більш соковитим.
- Індичка - 600 грам
- Морквина - 4 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Кольорова капуста - 200 грам
- Зелень, спеції - За смаком
Філе індички промийте і поріжте на досить великі шматочки. Додайте спецій, викладіть індичку на дно пароварки.
Морквину, цибуля і кабачок поріжте кубиками. Якщо вирішили додати капусту кольорову, суцвіття поділіть на частини. Рівномірно розподіліть їх поверх індички. Помідори поріжте кільцями і викладіть зверху. Посипте за бажанням прованськими травами.
Готуйте в пароварці годину.
Готовуюіндичку на пару в пароварці подавайте, посипавши зеленню. Гарнір зовсім не обов'язковий. Смачного!