Рецепт Індичка по-селянськи фото

Індичка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, По-селянськи

Страви, приготовані по-селянськи, завжди залишаються найсмачнішими, свіжий, якісними, простими і оригінальними. Багато ласощі в селі дуже часто запікали в горщиках в печі.

Для того, щоб приготувати смачну індичку по-селянськи, вам необхідно знайти кілька невеликих глиняних горщиків. У них ми і будемо готувати страву. За рахунок того, що крім індички використовуються ще й картопля, і гриби, гарнір вам не знадобиться.

  • Індичка - 800 грам
  • Картопля - 7-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Печериці - 10 штук
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Вода - За смаком (залежить від розміру горщиків)
індичка по-селянськи - фото крок 1
Філе індички наріжте невеликими шматочками.
індичка по-селянськи - фото крок 2
Печериці наріжте пластинками і злегка обсмажте на сковороді.
індичка по-селянськи - фото крок 3
Картопля поріжте невеликими кубиками, а цибулю - кільцями.
індичка по-селянськи - фото крок 4
На дно горщиків налийте трохи олії. Опустіть в них індичку, цибуля, картопля і гриби. Додайте лавровий лист, сіль, перець і приправи. Налийте води приблизно до половини горщика.
індичка по-селянськи - фото крок 5
Верх присипте тертим сиром і змастіть майонезом.
індичка по-селянськи - фото крок 6
Запікайте індичку з овочами в закритих горщиках протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів. Після зніміть з них кришки і запікайте ще трохи, поки верхівка не стане рум'яною. Смачного!

Схожі рецепти