Індичка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Страви, приготовані по-селянськи, завжди залишаються найсмачнішими, свіжий, якісними, простими і оригінальними. Багато ласощі в селі дуже часто запікали в горщиках в печі.
Для того, щоб приготувати смачну індичку по-селянськи, вам необхідно знайти кілька невеликих глиняних горщиків. У них ми і будемо готувати страву. За рахунок того, що крім індички використовуються ще й картопля, і гриби, гарнір вам не знадобиться.
- Індичка - 800 грам
- Картопля - 7-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Печериці - 10 штук
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 150 грам
- Лавровий лист - 4 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Вода - За смаком (залежить від розміру горщиків)
Філе індички наріжте невеликими шматочками.
Печериці наріжте пластинками і злегка обсмажте на сковороді.
Картопля поріжте невеликими кубиками, а цибулю - кільцями.
На дно горщиків налийте трохи олії. Опустіть в них індичку, цибуля, картопля і гриби. Додайте лавровий лист, сіль, перець і приправи. Налийте води приблизно до половини горщика.
Верх присипте тертим сиром і змастіть майонезом.
Запікайте індичку з овочами в закритих горщиках протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів. Після зніміть з них кришки і запікайте ще трохи, поки верхівка не стане рум'яною. Смачного!