Індичка і салат-латук
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршу індички загорнутого в салат-латук.
Кількість порцій: 4
- Кунжутну олію - 1/2 чайних ложки
- Масло каноли - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка (рубаний)
- Морква - 2 штуки (порізати)
- Стебла селери - 2 штуки (порізати)
- Luk-salotų - 2 штуки (нашаткувати)
- Фарш індички - 500 грам (можна використовувати і курячий)
- Вимочені каштани - 1 штука (банку)
- Зв'язка зеленої цибулі - 1 штука (порізати)
- Устричний соус - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Гострий соус - 2 Ст. Ложки
- Тайського гострого соусу - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Салат-латук - 1 штука (або капуста)

Спочатку поріжте цибулю, червоний перець і часник.

Натріть на тертці імбир.

Злийте воду з каштанів.

І порубати.

Виріжте серцевину салату-латуку і сполосніть його під холодною водою.

Переверніть салат-латук і покладіть його на рушник, нехай він обсохнет.

Об'єднайте решту складових (крім масла каноли) в мисці.

Гарненько перемішайте.

Розігрійте пательню на середньому вогні і нагрійте в ньому масло каноли.

Додайте цибулю і обсмажуйте до напів-прозорості (4-5 хвилин).

Додайте імбир і часник. Готуйте, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.

Додайте фарш…

І готуйте поки він не стане коричневий.

Додайте перець і каштани…

Готуйте пару хвилин помішуючи.

Додайте соус.

Гарненько перемішайте і готуйте ще пару хвилин.

Відділи салат-latuka listyya.

Додайте ложку гарячої маси…

На лист салату-латуку і гарна і чиста зеленню для краси.

Злегка загорніть салат, так буде зручніше укласти на блюдо. Подавайте гарячим. Смачного.