Індичка і салат-латук
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршу індички загорнутого в салат-латук.
Кількість порцій: 4
- Кунжутну олію - 1/2 чайних ложки
- Масло каноли - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка (рубаний)
- Морква - 2 штуки (порізати)
- Стебла селери - 2 штуки (порізати)
- Luk-salotų - 2 штуки (нашаткувати)
- Фарш індички - 500 грам (можна використовувати і курячий)
- Вимочені каштани - 1 штука (банку)
- Зв'язка зеленої цибулі - 1 штука (порізати)
- Устричний соус - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Гострий соус - 2 Ст. Ложки
- Тайського гострого соусу - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Салат-латук - 1 штука (або капуста)
Спочатку поріжте цибулю, червоний перець і часник.
Натріть на тертці імбир.
Злийте воду з каштанів.
І порубати.
Виріжте серцевину салату-латуку і сполосніть його під холодною водою.
Переверніть салат-латук і покладіть його на рушник, нехай він обсохнет.
Об'єднайте решту складових (крім масла каноли) в мисці.
Гарненько перемішайте.
Розігрійте пательню на середньому вогні і нагрійте в ньому масло каноли.
Додайте цибулю і обсмажуйте до напів-прозорості (4-5 хвилин).
Додайте імбир і часник. Готуйте, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.
Додайте фарш…
І готуйте поки він не стане коричневий.
Додайте перець і каштани…
Готуйте пару хвилин помішуючи.
Додайте соус.
Гарненько перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
Відділи салат-latuka listyya.
Додайте ложку гарячої маси…
На лист салату-латуку і гарна і чиста зеленню для краси.
Злегка загорніть салат, так буде зручніше укласти на блюдо. Подавайте гарячим. Смачного.