Рецепт Хрусткі пиріжки з тесту філо фото

Хрусткі пиріжки з тесту філо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Тісто філо
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

З недавнього часу я часто стала купувати готове тісто філо, а не тільки моє улюблене листкове бездріжджове. Для тіста філо знайшла найкращі рецепти, в які воно найбільш виграшно вписується.

Опис приготування:

Природно, найпростіше - це зробити випічку. Вона може бути як і солодка, так і з начинками без цукру. Цього разу я зупинилася на першому варіанті. Пропоную вам уважно ознайомитися з тим, як приготувати хрусткі пиріжки з тесту філо з сиром.

  • Тісто філо, лист - 12 штук
  • Сир - 300-400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 30 грам
хрусткі пиріжки з тесту філо - фото крок 1
Для начинки змішайте сир, сіль, цукор і яйце. Можете додати сухофрукти або горіхи. 2 ложки начинки укладайте на 2 складених листа тесту. Внутрішній шар, на який кладеться начинка, промажьте маслом.
хрусткі пиріжки з тесту філо - фото крок 2
Поверніть вироби у вигляді"биточків" , щоб краю були загорнуті всередину.
хрусткі пиріжки з тесту філо - фото крок 3
Обсмажте пиріжки до золотистого кольору в розігрітій олії на сковороді. Приємного чаювання!

Схожі рецепти