Хрусткі пиріжки з тесту філо
(покроковий рецепт з фото)
З недавнього часу я часто стала купувати готове тісто філо, а не тільки моє улюблене листкове бездріжджове. Для тіста філо знайшла найкращі рецепти, в які воно найбільш виграшно вписується.
Природно, найпростіше - це зробити випічку. Вона може бути як і солодка, так і з начинками без цукру. Цього разу я зупинилася на першому варіанті. Пропоную вам уважно ознайомитися з тим, як приготувати хрусткі пиріжки з тесту філо з сиром.
- Тісто філо, лист - 12 штук
- Сир - 300-400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 30 грам
Для начинки змішайте сир, сіль, цукор і яйце. Можете додати сухофрукти або горіхи. 2 ложки начинки укладайте на 2 складених листа тесту. Внутрішній шар, на який кладеться начинка, промажьте маслом.
Поверніть вироби у вигляді "биточків", щоб краю були загорнуті всередину.
Обсмажте пиріжки до золотистого кольору в розігрітій олії на сковороді. Приємного чаювання!