Рулетики з тіста філо з крабових-сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Цікаву, смачну і нескладну закуску хочу запропонувати вам спробувати. Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати рулетики з тіста філо з крабових-сирною начинкою. Цікаво? запам'ятовуйте!
Закуску можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному вигляді. Поєднання сиру та крабового м'яса з хрустким тестом - це дуже здорово! За смаком в начинку при бажанні можна додати часник, наприклад. Такі рулетики чудово підходять і для пікніка, і для свята, і для щоденного меню. Якщо коротко - пробувати точно варто
- Тісто філо - 300 грам
- Крабові палички - 10 штук
- Яйце - 3 штуки
- Сир - 80-100 грам
- Шпинат - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Яйця відварити круто, остудіть, очистіть і натріть на тертці разом з сиром. Шпинат вимийте, подрібніть і протушкувати на вершковому маслі хвилин 5, підсолити за смаком.
2. Акуратно розгорніть крабові палички. На край викладіть шпинат.
3. Поверніть палички назад рулетиком.
4. На пласт тіста викладіть сирно-яєчну масу і розрівняйте.
5. На край покладіть крабовий рулетик і акуратно загорніть.
6. Викладіть рулети на деко, застелене пергаментом. Змастіть розтопленим вершковим маслом і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
7. Запікайте хвилин 15-20 до румяности.
Смачного!
Смачного!