Рулетики з кабачків з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Літня легка закусочка з кабачків і сиру. Такі рулетики відлітають зі столу блискавично! Покладіть в начинку зубчик часнику, кріп, буде все ароматно і дуже смачно!
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "рулетики з кабачків з сирною начинкою" . Блюдо дуже просте і легке, а для літнього меню просто ідеальне. Сир в компанії з овочами набагато краще засвоюється організмом і приносити більше користі. Для аромату знадобиться зубчик часнику, кріп, можна покласти улюблені спеції. Пробуйте!
- Кабачок - 1 кілограм
- Сир - 350-400 грам
- Кріп - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок (або крем)
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Кабачки вимийте, відріжте хвостики. Наріжте тонкими пластинками до 5 мм. Перед смаженням кабачки краще не солити, щоб не виділявся сік.
3. Змастіть гриль силіконової пензликом з маслом рослинним. Обсмажте кабачки з двох сторін до готовності. Перевертайте обережно щипцями.
4. Для начинки з'єднайте сир з рубаним кропом, часником, сіллю і дрібкою перцю. Перемішайте ретельно, щоб не було великих грудочок. Додайте майонез або сметану. Дивіться по вологості сиру, покладіть спочатку одну ложку майонезу, перемішайте. Якщо потрібно, додайте ще, начинка повинна бути щільною, не розтікатися.
5. На край смужки кабачка (тепер його можна посолити трохи) покладіть чайну ложечку з гіркою сирної начинки.
6. Поверніть рулетиком. Проробіть цю процедуру з іншими кабачками і начинкою.
7. Рулетики готові. Виходить їх дуже багато, якщо дуже тонко порізати кабачки. У мене вийшло дві порції, як на фотокартці.