Рулетики з кабачків з яєчно-сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше і смачніше, ніж рулетики? Їх можна приготувати з найрізноманітніших продуктів. Для основи відмінно підійдуть ніжні кабачки. А ось начинка вже повинна бути соковитою і насиченою.
Дізнайтеся, як приготувати рулетики з кабачків з яєчно-сирною начинкою, і частіше балуйте такою смакотою своїх друзів і близьких. Ви можете додати на свій розсуд будь-які трави або спеції, а також замінити курку на гриби, якщо хочете, щоб рулетики вийшли повністю вегетаріанськими.
- Кабачки - 2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Зелень кропу - 1/2 пучка
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове, сіль, перець - За смаком
Кабачки вимийте і висушіть, з двох сторін у їх відріжте кінчики. Наріжте овочі уздовж тонкими шматочками, натріть сіллю і перцем. Викладіть на застелений пергаментом деко і полийте оливковою олією. Випікайте в духовці при температурі вісімдесят градусів сім-десять хвилин.
Куряче філе вимийте, обсушити паперовими рушниками і зачистите від плівок. Наріжте на невеликі довгасті шматочки і відбийте молоточком по обидва боки. Посоліть і поперчіть м'ясо.
Сир (для цього рецепта краще брати сирний) розімніть вилкою, вбийте до нього яйце, додайте рубану зелень і пропущений через прес часник. Дуже ретельно розмішайте всі інгредієнти.
Коли кабачки трохи охолонуть, викладіть на кожен шматочок відбиту курочку. На курочку покладіть по чайній ложці сирної маси.
Поверніть всі інгредієнти в рулетики, проткніть їх довгими зубочистками. Викладіть на деко, де запікалися кабачки, і поставте в духовку хвилин на двадцять. При подачі шпажки з рулетів дістаньте.