Рулетики з тіста філо
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо апетитні і прості рулети з готового тіста. Хочете і ви зробити такі самостійно? Рекомендую відмінний і дуже смачний рецепт, як приготувати рулетики з тіста філо.
Рулетики з тонкого тесту можна зробити з будь-якою начинкою: курка, телятина, свинина, овочі, сир і зелень, а також інше. Хочете солодкі рулетики? використовуйте сир, додайте до нього ягоди і фрукти, горіхи або шоколад. Тісто філо можна замінити тонким вірменським лавашем.
- Куряча грудка - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Корінь імбиру - За смаком(0, 5 столової ложки)
- Лемонграс - 2 штуки
- Червоний перець - 0, 5 штуки
- Базилік - 4-5 штук
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки (сік)
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Тісто філо - 16 штук
- Яйця - 1 штука
- Кунжутне насіння - 1 Чайна ложка
- Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
1. Вимийте курячу грудку і витріть її серветками. Наріжте грудку тонкими смужками, потім кожну подрібніть.
2. Вийде рубаний фарш, можна подрібнити за допомогою м'ясорубки, складіть фарш в миску.
3. Очистіть часник і корінь імбиру, пропустіть через прес або натріть на тертці.
4. Вимийте і дрібно наріжте палички лімонграсса.
5. Вимийте і очистіть червоний перець від насіння, потім наріжте його дрібно.
6. Вимийте листя базиліка (зеленого), наріжте його дрібно.
7. У миску викладіть подрібнений часник і імбир, limongrass, перець, половину базиліка, додайте соєвий і рибний соус, крохмаль і пластівці червоного перцю, вичавити сік половинки лимона, перемішайте. Викладіть в миску курячий фарш і трохи посоліть, перемішайте і залиште на півгодини.
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть фарш, обсмажте його 5-7 хвилин до готовності. Перекладіть фарш в миску і трохи почекайте, потім додайте залишився базилік.
9. Розстелите лист тіста і змастіть його рослинним маслом, Гнилі два кінця в 1 см.
10. Візьміть невелику кількість приготовленої начинки і викладіть на тісто.
11. Акуратно загорніть начинку рулетиком в один шар, потім підніміть раніше складені краю, щоб начинка не випадала, і загорніть рулет до кінця.
12. Виконайте такі ж дії з рештою листами тесту і складіть все рулетики на деко.
13. В окремій мисці розбийте і збовтайте яйце, змастіть їм кожен рулет і посипте кунжутом.
14. Запікайте в розігрітій до 180-200 градусів духовці до золотистої скоринки (10-17 хвилин).