Рецепт Холодець з телятини фото

Холодець з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Холодець

Як приготувати холодець з телятини, мені розповіла мама. Я була вражена тим, як легко готувати цю дивну закуску. Цей рецепт, на мою думку, найоптимальніший із запропонованих в інтернеті.

Рецепт холодцю з телятини, побачити, як, дуже простий. Прикрасити холодець ви можете за своїм бажанням. Можна додати червоний перець або ж перець горошком. Тут можна включити свою фантазію і поекспериментувати із зовнішнім виглядом холодцю. На "виході" у вас вийде смачний і красивий холодець, співвідношення м'яса і бульйону 1:1. Якщо ви любите більш м'ясні страви такого типу, додайте в 1, 5 рази більше м'яса. Тепер і ви знаєте, як приготувати холодець з телятини. Смачного!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Яловичина - 500 грам
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Селера - 1 штука
холодець з телятини - фото крок 1
У чашу мультиварки налийте воду, покладіть в неї м'ясо. Готуйте в режимі "холодець" 1 час. Очистіть овочі, покладіть їх у бульйон. Селера і петрушку вимийте і покладіть в мультиварку. Готуйте в режимі "холодець" ще 2 годину.
холодець з телятини - фото крок 2
Після того, як бульйон буде готовий, виловіть, поріжте і покладіть м'ясо по формам. Бульйон процідіть через сито.
холодець з телятини - фото крок 3
Форми з м'ясом прикрасьте лимоном, яйцем, зеленню і морквою. Залийте бульйоном і залиште в холодильнику до повного застигання.

Схожі рецепти