Холодець з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати холодець з телятини, мені розповіла мама. Я була вражена тим, як легко готувати цю дивну закуску. Цей рецепт, на мою думку, найоптимальніший із запропонованих в інтернеті.
Рецепт холодцю з телятини, побачити, як, дуже простий. Прикрасити холодець ви можете за своїм бажанням. Можна додати червоний перець або ж перець горошком. Тут можна включити свою фантазію і поекспериментувати із зовнішнім виглядом холодцю. На "виході" у вас вийде смачний і красивий холодець, співвідношення м'яса і бульйону 1:1. Якщо ви любите більш м'ясні страви такого типу, додайте в 1, 5 рази більше м'яса. Тепер і ви знаєте, як приготувати холодець з телятини. Смачного!
- Телятина - 1 кілограм
- Яловичина - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Селера - 1 штука
У чашу мультиварки налийте воду, покладіть в неї м'ясо. Готуйте в режимі "холодець" 1 час. Очистіть овочі, покладіть їх у бульйон. Селера і петрушку вимийте і покладіть в мультиварку. Готуйте в режимі "холодець" ще 2 годину.
Після того, як бульйон буде готовий, виловіть, поріжте і покладіть м'ясо по формам. Бульйон процідіть через сито.
Форми з м'ясом прикрасьте лимоном, яйцем, зеленню і морквою. Залийте бульйоном і залиште в холодильнику до повного застигання.