Хлібні рулетики з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хлібні рулетики з сиром - страва, яке ідеально підійде для швидкого сніданку з кавою! Готується воно з найпростіших інгредієнтів, а час приготування - 5 хвилин. Смачні та ароматні, це про них!
Таке блюдо можна назвати звичайним, так як мало хто робить рулетики з сиром з хліба, але, повірте, виходить воно неймовірно смачним! Воно підійде для сніданку, якщо у вас є хвилин 20. Ви можете замість плавленого сиру використовувати тонко нарізаний або тертий твердий сир. Подавати такі рулетики можна з соусом або овочами.
Отже, дивіться, як приготувати хлібні рулетики з сиром.
- Хліб для тостів - 2-3 штук
- Плавлений сир (скибочки) - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Для початку візьміть скибочки хліба і відріжте тверду скоринку. Потім за допомогою качалки розкачайте хліб в тоненьку пластинку.
2. Викладіть на нього скибочки плавленого сиру (можна хліб злегка змастити збитим яйцем, щоб при смаженні він вийшов більш хрустким).
3. Далі загорніть хліб в рулетики і запаніруйте. Для цього опустіть їх спочатку в злегка збите яйце, а потім - в панірувальні сухарі. Обов'язково запаніруйте краю, щоб сир не витік при смаженні.
4. Обсмажте рулетики на вершковому маслі до золотистої скоринки, періодично перевертаючи їх. Смачного!