Рецепт Хліб, запечений з сиром фото

Хліб, запечений з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Овочі, Молочні продукти, Сир, Часник
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Така собі варіація на тему всіма улюбленої піци, тільки в її основі не корж, а звичайний хліб. Можна додати овочі, зелень, ковбаски, сосиски, м'ясо. Розповім, як приготувати хліб, запечений з сиром.

Можете використовувати білий, житній або чорний хліб. Сир можна використовувати одного сорту або кілька. Подавати такий хліб можна гарячим або вже остиглим. Використовуйте його в якості закуски, подавайте до перших або других страв. Хліб можна запекти в духовці, в мікрохвильовій печі або навіть на грилі.

  • Моцарелла - 120 грам
  • Чеддер - 230 грам
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Майонез - 1/4 склянки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Французький або італійський хліб - 1 штука
хліб, запечений з сиром - фото крок 1
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте до нього подрібнений часник і перемішайте.
хліб, запечений з сиром - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте подрібнений на тертці сир, нарізаний дрібно зелену цибулю, майонез, сметану, потім додайте олійно-часникову суміш і все змішайте.
хліб, запечений з сиром - фото крок 3
3. Розріжте хліб на 2 частини і приміряйте на деко, влізе чи.
хліб, запечений з сиром - фото крок 4
4. Застеліть деко фольгою, викладіть на нього хліб і розподіліть сирну начинку поверх двох половинок.
хліб, запечений з сиром - фото крок 5
5. Запікайте хліб в розігрітому до 180 градусів духовці кілька хвилин (близько 5).
хліб, запечений з сиром - фото крок 6
6. Перекладіть хліб на обробну дошку і залиште на 5-8 хвилин для охолодження, потім наріжте шматочками і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти