Хліб, запечений з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Така собі варіація на тему всіма улюбленої піци, тільки в її основі не корж, а звичайний хліб. Можна додати овочі, зелень, ковбаски, сосиски, м'ясо. Розповім, як приготувати хліб, запечений з сиром.
Можете використовувати білий, житній або чорний хліб. Сир можна використовувати одного сорту або кілька. Подавати такий хліб можна гарячим або вже остиглим. Використовуйте його в якості закуски, подавайте до перших або других страв. Хліб можна запекти в духовці, в мікрохвильовій печі або навіть на грилі.
- Моцарелла - 120 грам
- Чеддер - 230 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - 1/4 склянки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершкове масло - 60 грам
- Французький або італійський хліб - 1 штука
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте до нього подрібнений часник і перемішайте.
2. В іншій мисці змішайте подрібнений на тертці сир, нарізаний дрібно зелену цибулю, майонез, сметану, потім додайте олійно-часникову суміш і все змішайте.
3. Розріжте хліб на 2 частини і приміряйте на деко, влізе чи.
4. Застеліть деко фольгою, викладіть на нього хліб і розподіліть сирну начинку поверх двох половинок.
5. Запікайте хліб в розігрітому до 180 градусів духовці кілька хвилин (близько 5).
6. Перекладіть хліб на обробну дошку і залиште на 5-8 хвилин для охолодження, потім наріжте шматочками і насолоджуйтеся.