Хліб, запечений з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Немає, я не розкрию секрети приготування хліба, я розповім, як приготувати хліб, запечений з сиром, часником і зеленою цибулею у фользі. Вийде смачний хрусткий хлібець з рум'яною скоринкою.
Ця страва відмінно підійде, щоб швидко вгамувати голод або в якості ароматної закуски для великої веселої компанії. Подавати його краще, звичайно ж, гарячим. Так мало витраченого часу - і такий смачний перекус!
- Хліб - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Часник - 4 зубчики
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
1. У оливкова олія видавіть часник, перемішайте. Масло має просочитися ароматом часнику.
2. Лук поріжте дрібно і відправте в масло. Перемішайте.
3. Розріжте хліб уздовж і поперек, НЕ дорізаючи до кінця.
4. Заповніть кожен надріз нашої ароматної заправкою. Загорніть хліб в фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
5. Сир натріть на крупній тертці. Вийміть хліб, заповніть всі надрізи сиром. Якщо сир залишився, посипте їм зверху. Надішліть хліб в духовку, поки не розплавиться сир.
6. Наше просте блюдо готове!