Картопля, запечений з майонезом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, запечений з майонезом і часником - повноцінне блюдо, яке не вимагає ні м'яса, ні риби. Тому це блюдо як не можна краще підійде вегетаріанцям, якщо використовувати пісний майонез.
Картопля, запечений з майонезом і часником, мені дуже подобається завдяки своєму яскравому і насиченому аромату часнику. Останнім часом мені дуже подобається додавати його в самі різні страви і він завжди до місця. Особливо добре він поєднується з картоплею. Обов'язково спробуйте мій рецепт!
- Картопля - 4-6 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля очистіть і промийте. Очистіть часник.
Картопля поріжте на невеликі шматочки, можна часточками, можна кубиком. Я ріжу шматочками, як на суп.
Картопля складіть у форму для запікання, до нього додайте майонез, сіль, перець і паприку.
Гарненько все перемішайте і відправте в духовку на 25-35 хвилин при температурі 200 градусів.
Картопелька вийшла золотистої зовні і дуже м'якою і ніжною всередині.
Подавайте картопельку гарячої. Смачного!