Картопля, запечений в соєвому соусі з часником
(покроковий рецепт з фото)
Наскільки часто ви готуєте картопля на гарнір до основної страви? Я це роблю дуже часто. І звичайні рецепти вже починають набридати. Тому пошуки нового привели мене до наступного варіанта.
Він начебто звичайний, але з азіатськими нотками, а значить буде вельми пікантний смак. Уважно вивчіть, як приготувати картоплю, запечений в соєвому соусі з часником. Перед тим, як відправити все в духовку, картоплю необхідно відварити, тоді текстура буде м'якою.
- Картопля - 3-4 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
Картопля почистіть, промийте та відваріть до напівготовності в лічені хвилини 15. Потім наріжте його на часточки.
Зробіть соус. Змішайте рослинне масло з подрібненим часником і соєвим соусом. Все добре перемішайте.
Викладіть картоплю в жароміцний посуд. Залийте його соусом і добре струсіть.
Запікайте гарнір при 180-190 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!