Картопля, запечений з лимоном і часником
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що зробити на гарнір? Хочу запропонувати вам повторити класний варіант, як приготувати картоплю, запечений з лимоном і часником, в домашніх умовах. Це чудове блюдо для всієї родини.
Поєднання ароматного часнику, лимона і картоплі - це надзвичайно! Сам процес простий, а блюдо універсально. Його можна подавати як до м'яса, так і до риби або овочів, наприклад. Спробуйте, це дійсно дуже смачно. До речі, запікати картоплю можна не тільки в духовці, але і в мультиварці, наприклад.
- Картопля - 4 штуки
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Часник - 4-5 зубчиків
- Вода - 50 мілілітрів
- Лимон - 1-2 штук
- Сіль, перець, орегано - За смаком
1. Картопля вимийте, очистіть і наріжте часточками.
2. Вимийте лимон, наріжте невеликими шматочками. З'єднайте з картоплею і пропущеним через прес часником. Додайте оливкову олію, сіль, спеції, акуратно перемішайте.
3. Влийте в форму трохи води.
4. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте хвилин 25-35 до готовності.
Смачного!
Смачного!