Хліб з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
У мене вже давно хліб не асоціюється просто з форязикам або столичним з магазину. Існує маса рецептів з різних країн світу, а також з'являються все нові види.
Пропоную вам свій рецепт. Ви дізнаєтеся про те, як приготувати хліб з сухофруктами. Це одночасно звичайна випічка за стандартним складом і в той же час десерт. Спробуйте його просто з чаєм або намажте на шматочки солодкий сирний сир. Загалом, спробуйте різні начинки, роблячи бутерброди.
- Борошно - 500 грам
- Чорнослив - 80 грам
- Чорнослив - 80 грам
- Funduk - 40 грам
- Вода - 330 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
На дно хлібопічки насипте дріжджі і просійте борошно. Далі додайте олію, сіль, цукор і воду.
Поставте заміс тесту. Підготуйте сухофрукти: залиште їх на 10 хвилин в окропі. Фундук наріжте шматочками. Додайте всі після в хлібопічку.
Готуйте в режимі "основна випічка" протягом 1 годину. Приємною дегустації!