Хліб з сухофруктами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Горіхи, Грецькі горіхи, Сухофрукти, Чорнослив, Вершкове масло, Ізюм
Дуже хороший білий хліб з сухофруктами і горіхами, приготований в духовці. Домашня випічка володіє особливим шармом, адже вона набагато ароматні, більш насиченим і смачніше, ніж будь-який куплений в магазині.
Дотримуючись наведених поетапні інструкції, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб з сухофруктами в духовці в домашніх умовах і отримаєте чудову випічку, солодку і насичену за рахунок сухофруктів і горіхів. До речі, такий хліб дуже подобається дітям! вдалого приготування!
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Борошно рисове - 100 грам
- Дріжджі сухі - 25 грам
- Funduk - 30 грам
- Горіхи волоські - 30 грам (очищені)
- Горіхи кедрові - 30 грам
- Ізюм - 30 грам
- Чорнослив - 30 грам
- Яблучний сік - 350 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Пшеничну і рисове борошно просіваємо і змішуємо.
Досипьте сухі дріжджі, перетираючи їх руками з борошном.
Засипте цукор.
Засипте сіль.
Тепер додайте смажені лісові, кедрові і волоські горіхи.
Засипте родзинки.
Курагу наріжте шматочками, засипте.
Додайте м'яке вершкове масло.
Влийте сік. Ретельно вимішуйте тісто на столі, присипаному борошном, 10 хвилин. Накрийте отримане тісто рушником і поставте в тепле місце на 2 години для підйому.
Обминали піднялося тісто і формуємо хлібець, помістивши його в присипану борошном форму. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура - 200 градусів.
Смачного!