Хліб з сухофруктами в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою вашої хлібопічки можна спекти дуже смачний домашній хліб з сухофруктами. Хліб виходить повітряним, хрустким з характерним солодким присмаком і соковитістю за рахунок родзинок. Рекомендую!
Перед вами рецепт приготування хліба з сухофруктами в хлібопічці. Найпростіше рішення для того, щоб отримати смачним домашнім хлібом. Головна його перевага - це, звичайно ж, незвичайний смак, який досягається за рахунок гарного підбору інгредієнтів і, звичайно ж, наявності сухофруктів! вдалого приготування!
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Борошно - 500 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сухофрукти - 60 грам (родзинки і курага)
- Насіння смажені - 40 грам
- Вода - 330 мілілітрів
У форму хлібопічки вливаємо воду. Кладемо масло, цукор, сіль і мед.
Підготуйте сухофрукти. Я використовував тільки родзинки, але можна додати ще чорносливу або кураги.
Кладемо в форму борошно, дріжджі, насіння і сухофрукти. Виставляємо режим замісу тіста.
Тісто піднялося, а значить можна приступати до випічки. Печу в звичайному (основному режимі) випічки хліба.
Смачного!