Рецепт Хліб в хлібопічці «Bork» фото

Хліб в хлібопічці «Bork»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю , Для дітей , На природу , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 45 хв.

Якщо боїтеся, що хліб в духовці у вас не вийде, рекомендую скористатися хлебопечкой. Завдяки їй випічка пропечеться, буде повітряна. Розповідаю, як приготувати хліб в хлібопічці"Борк" .

Опис приготування:

Приготування будь випічки в хлібопічці не відніме у вас багато сил. Досить викладіть в неї всі інгредієнти, вибрати відповідну програму і включити. А по закінченню процесу приготування, дістаньте випічку і остудіть. Хліб з хлібопічки рівномірно пропікається всередині і виходить м'який.

  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Активні сухі дріжджі - 2 чайних ложки (з гіркою)
1
Воду підігрійте до 45 градусів, потім влийте в чашу хлібопічки. Додайте цукровий пісок, сіль, рослинна олія (оливкова, соняшникова або інше), дріжджі і просіяне заздалегідь борошно.
2
Виставте програму для випікання білого хліба і час 3 годину.
3
По закінченню процесу випічки не відразу відкривайте кришку, а по тому 10-15 хвилин, потім перекладіть на решітку і остудіть.

Схожі рецепти