Рецепт Холодець в мультиварці «Bork» фото

Холодець в мультиварці «Bork»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

В мультиварці готувати холодець - одне задоволення! Рекомендую всім господиням на замітку рецепт приготування холодцю в мультиварці "борк" - смачно, легко і красиво!

Для приготування холодцю в мультиварці "борк" нам не потрібен желатин, якщо взяти копитце. Або просто однієї ноги хорошою вистачить - тоді бульйон вийде досить густим, щоб прекарсно застигнути самостійно. Також, щоб приготувати холодець в мультиварці "борк", раджу обов'язково додати невеликий корінь петрушки і селеру - аромат буде чудовий!

  • Нога - 1 штука
  • Копита - 1, 5 кілограма
  • М'якоть яловичини - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Петрушка - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Оцет 9 % - 1 Ст. Ложка
  • Білок курячого яйця - 1 штука
  • Сіль - 3-4 чайних ложок
  • Приправи - За смаком
  • Яйця варені - За смаком
  • Лимон - За смаком
холодець в мультиварці
Промийте всі м'ясні інгредієнти, закиньте їх в чашу мультиварки, залийте водою, додайте овочі і спеції. З приправ раджу взяти чорний перець горошком, лавровий лист.
холодець в мультиварці
Закриваємо кришку мультиварки, включите режим скороварки на 2 годину.
холодець в мультиварці
Двох годин цілком достатньо, бульйон виходить наваристим, а м'ясо все повністю проварилося.
холодець в мультиварці
М'ясо дістаньте з бульйону, дайте йому охолонути, перш ніж почнете обробляти на шматочки.
холодець в мультиварці
Штам Бульйон, викиньте спеції, коріння, цибуля. Я морквину залишаю, її можна використовувати в холодець.
холодець в мультиварці
Сам бульйон ви osvetlity. Для цього налийте частина бульйону в кухоль і розведіть в ній білок яєчний і оцет.
холодець в мультиварці
Більшу частину бульйону поставте знову на вогонь (можна вже не в мультиварці), доведіть до кипіння. Я потім процідіть.
холодець в мультиварці
Потім можете приступити до складання холодцю. В 4 літрової мультиварці вистачає м'яса на одну велику форму. Викладіть красиво м'ясо, морква, додайте за бажанням яйця варені порізані і лимон. Залийте бульйоном. Дайте охолонути і затвердіти. Потім відправте в холодильник.
холодець в мультиварці
Найкраще холодець відправити на ніч застигати. На ранок він вже готовий.
холодець в мультиварці
Подавати готовий холодець в мультиварці борк можете з чорним хлібом, хроном або гірчицею.
холодець в мультиварці
Смачного!

Схожі рецепти