Холодець в мультиварці «Bork»
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці готувати холодець - одне задоволення! Рекомендую всім господиням на замітку рецепт приготування холодцю в мультиварці "борк" - смачно, легко і красиво!
Для приготування холодцю в мультиварці "борк" нам не потрібен желатин, якщо взяти копитце. Або просто однієї ноги хорошою вистачить - тоді бульйон вийде досить густим, щоб прекарсно застигнути самостійно. Також, щоб приготувати холодець в мультиварці "борк", раджу обов'язково додати невеликий корінь петрушки і селеру - аромат буде чудовий!
- Нога - 1 штука
- Копита - 1, 5 кілограма
- М'якоть яловичини - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Голівка часнику - 1 штука
- Петрушка - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Оцет 9 % - 1 Ст. Ложка
- Білок курячого яйця - 1 штука
- Сіль - 3-4 чайних ложок
- Приправи - За смаком
- Яйця варені - За смаком
- Лимон - За смаком
Промийте всі м'ясні інгредієнти, закиньте їх в чашу мультиварки, залийте водою, додайте овочі і спеції. З приправ раджу взяти чорний перець горошком, лавровий лист.
Закриваємо кришку мультиварки, включите режим скороварки на 2 годину.
Двох годин цілком достатньо, бульйон виходить наваристим, а м'ясо все повністю проварилося.
М'ясо дістаньте з бульйону, дайте йому охолонути, перш ніж почнете обробляти на шматочки.
Штам Бульйон, викиньте спеції, коріння, цибуля. Я морквину залишаю, її можна використовувати в холодець.
Сам бульйон ви osvetlity. Для цього налийте частина бульйону в кухоль і розведіть в ній білок яєчний і оцет.
Більшу частину бульйону поставте знову на вогонь (можна вже не в мультиварці), доведіть до кипіння. Я потім процідіть.
Потім можете приступити до складання холодцю. В 4 літрової мультиварці вистачає м'яса на одну велику форму. Викладіть красиво м'ясо, морква, додайте за бажанням яйця варені порізані і лимон. Залийте бульйоном. Дайте охолонути і затвердіти. Потім відправте в холодильник.
Найкраще холодець відправити на ніч застигати. На ранок він вже готовий.
Подавати готовий холодець в мультиварці борк можете з чорним хлібом, хроном або гірчицею.
Смачного!