Холодець з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви придбали мультиварку-скороварку, значить настав час пробувати готувати найрізноманітніші страви. У класичному рецепті холодець готується дуже довго, мультиварка вирішує цю проблему!
Приготуємо холодець із яловичини в мультиварці в домашніх умовах. В даному рецепті відсутня желатин. М'ясо на кістці під час варіння виділяє субстанцію, яка його замінює, сприяючи хорошому застиганню холодцю. При бажанні, можна додати в холодець відварену моркву. Хай щастить!
- Вода - 1 літр
- Яловича нога - 1 штука
- Свиняча нога - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Зелень сушена - За смаком