Рецепт Холодець з яловичини в мультиварці фото

Холодець з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква , Цибуля
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви придбали мультиварку-скороварку, значить настав час пробувати готувати найрізноманітніші страви. У класичному рецепті холодець готується дуже довго, мультиварка вирішує цю проблему!

Опис приготування:

Приготуємо холодець із яловичини в мультиварці в домашніх умовах. В даному рецепті відсутня желатин. М'ясо на кістці під час варіння виділяє субстанцію, яка його замінює, сприяючи хорошому застиганню холодцю. При бажанні, можна додати в холодець відварену моркву. Хай щастить!

  • Вода - 1 літр
  • Яловича нога - 1 штука
  • Свиняча нога - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень сушена - За смаком
холодець з яловичини в мультиварці - фото крок 1
Вливаємо в мультиварку-сковроварку воду. Опускаємо в неї промите м'ясо і овочі. Додаємо сіль, перемішуємо. Готуємо в режимі"М'ясо" 1 час.
холодець з яловичини в мультиварці - фото крок 2
Через годину м'ясо відокремиться від кісток. Виловлюємо його і поділяємо на волокна. Овочі викидаємо, а бульйон проціджуємо.
холодець з яловичини в мультиварці - фото крок 3
Розкладаємо м'ясо по формах, додаємо подрібнений часник і зелень. Заливаємо зверху бульйоном. Коли трохи охолоне, відправляємо холодець застигати в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти