Холодець з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви придбали мультиварку-скороварку, значить настав час пробувати готувати найрізноманітніші страви. У класичному рецепті холодець готується дуже довго, мультиварка вирішує цю проблему!
Опис приготування:
Приготуємо холодець із яловичини в мультиварці в домашніх умовах. В даному рецепті відсутня желатин. М'ясо на кістці під час варіння виділяє субстанцію, яка його замінює, сприяючи хорошому застиганню холодцю. При бажанні, можна додати в холодець відварену моркву. Хай щастить!
- Вода - 1 літр
- Яловича нога - 1 штука
- Свиняча нога - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Зелень сушена - За смаком
Вливаємо в мультиварку-сковроварку воду. Опускаємо в неї промите м'ясо і овочі. Додаємо сіль, перемішуємо. Готуємо в режимі"М'ясо" 1 час.
Через годину м'ясо відокремиться від кісток. Виловлюємо його і поділяємо на волокна. Овочі викидаємо, а бульйон проціджуємо.
Розкладаємо м'ясо по формах, додаємо подрібнений часник і зелень. Заливаємо зверху бульйоном. Коли трохи охолоне, відправляємо холодець застигати в холодильник. Смачного!