Рецепт Хек в томатному соусі фото

Хек в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Новорічний рецепт приготування хека в томатному соусі. З такою цікавою стравою новорічний вечір буде незабутнім і яскравим.

Опис приготування:

З томатним соусом риба завжди добре поєднується. Томат - дуже хороший консервант, в ньому рибу можна з'їсти і на другий, і на третій день після приготування.

  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Хек - 3 штуки
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Паста-томат - 3 Ст. Ложки
  • Морква - 2 штуки
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
хек в томатному соусі - фото крок 1
1. В першу чергу очищаємо часник і цибулю. На чотири частини розрізаємо цибулю а після тоненькими скибочками його нарізаємо. Через чеснокодавилку видавлюємо часник.
хек в томатному соусі - фото крок 2
2. Очищаємо моркву і натираємо її на крупну тертку або нарізаємо тоненькою соломкою.
хек в томатному соусі - фото крок 3
3. Від луски очищаємо рибу, нутрощі виймаємо, з черевця рибки видаляємо акуратно тонку плівку. Тушку рибки розрізаємо на рівні шматочки, товщина приблизно три-чотири сантиметри, промиваємо і солимо.
хек в томатному соусі - фото крок 4
4. До прозорості, в рослинному маслі спассеруем цибулю, додаємо цибулю, і хвилин сім тушкуємо, вогонь повинен бути невеликий, таким чином, овочі стануть м'якими.
хек в томатному соусі - фото крок 5
5. Додаємо риби, води і томатів, і туди ж тиск часнику і перцю. Рибу тушкуємо в соусі, хвилин сім і з закритою кришкою, вогонь невеликий.
хек в томатному соусі - фото крок 6
6. Хвилин тридцять даємо рибі настоятися, після викладаємо на тарілку шматочки риби, томатним соусом поливаємо, посипаємо зеленню.

Схожі рецепти