Рецепт Хе з яловичини фото

Хе з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Одне з моїх улюблених страв корейської кухні. Салат готується досить просто. Дуже рекомендую поціновувачам, так як не кожен зважиться їсти сире м'ясо.

Смачне і оригінальне корейське блюдо хе з яловичини готується наступним чином. Поріжте і замочіть яловичину в 9-відсотковому оцті на 6 годин. Подрібніть морква, цибуля і змішайте з промитим м'ясом. Додайте в салат сіль, приправу і розпечене масло. Перемішайте і охолодіть. Смачного!

  • Морква - 250 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Оцет 9% - За смаком (для маринування)
  • Приправа для корейської моркви - За смаком
  • Сіль - За смаком
хе з яловичини - фото крок 1
М'ясо порізати тонкою соломкою.
хе з яловичини - фото крок 2
Залийте його 9% оцтом і залиште на 6 годин.
хе з яловичини - фото крок 3
Морква подрібніть на тертці для корейської моркви.
хе з яловичини - фото крок 4
Цибуля поріжте півкільцями.
хе з яловичини - фото крок 5
Яловичину промийте і змішайте з цибулею і морквою.
хе з яловичини - фото крок 6
Додайте в салат сіль і приправу для корейської моркви. Масло розжарити на сковороді, влийте в салат і швидко перемішайте. Охолодіть в холодильнику і подавайте на стіл.

Схожі рецепти