Хе з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх улюблених страв корейської кухні. Салат готується досить просто. Дуже рекомендую поціновувачам, так як не кожен зважиться їсти сире м'ясо.
Смачне і оригінальне корейське блюдо хе з яловичини готується наступним чином. Поріжте і замочіть яловичину в 9-відсотковому оцті на 6 годин. Подрібніть морква, цибуля і змішайте з промитим м'ясом. Додайте в салат сіль, приправу і розпечене масло. Перемішайте і охолодіть. Смачного!
- Морква - 250 грам
- Яловичина - 250 грам
- Цибуля - 150 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Оцет 9% - За смаком (для маринування)
- Приправа для корейської моркви - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо порізати тонкою соломкою.
Залийте його 9% оцтом і залиште на 6 годин.
Морква подрібніть на тертці для корейської моркви.
Цибуля поріжте півкільцями.
Яловичину промийте і змішайте з цибулею і морквою.
Додайте в салат сіль і приправу для корейської моркви. Масло розжарити на сковороді, влийте в салат і швидко перемішайте. Охолодіть в холодильнику і подавайте на стіл.