Рецепт Хе з щуки класичний по-корейськи фото

Хе з щуки класичний по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Ця страва може сподобатися не всім, але спробувати його все одно варто. Для тих, хто любить гостріше і цікавіше, пропоную рецепт, як приготувати хе з щуки класичний по-корейськи.

Опис приготування:

Блюдо належить до корейської кухні, готується з різних сортів риби і м'яса. Особливість такого приготування в тому, що головний інгредієнт не піддається тепловій обробці, тому блюдо можна сміливо віднести до розряду «сирого». І оскільки риба буде сирої, то потрібно вибирати тільки свіжу і якісну тушку.

1. Готуємо тушку: для цього чистимо і добре промиваємо рибу, нам потрібно тільки філе, з якого видаляємо всі кістки. Нарізаємо тонкими смужками і щедро солимо, заливаємо столовим оцтом і відправляємо в холодильник на 2 годину, а краще на цілу ніч.

2. Цибулини чистимо і моєму, нарізаємо півкільцями. Сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію, обсмажуємо все до м'якості, після чого додаємо потроху все спеції і обсмажуємо до появи золотистого кольору. Моркву чистимо і подрібнюємо за допомогою насадки для моркви по-корейськи.

3. Через покладений час дістаємо рибу, зливаємо сік, що утворився, він нам не потрібен. До риби додаємо обсмажену цибулю і сиру моркву. Відправляємо в холодильник на 2 годину. Риба готова, якщо вона побіліла. Смачного!


  • Щука - 2-2, 5 кілограма
  • Оцет столовий - 100 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Перець - За смаком (червоний і чорний)
  • Імбир - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Сіль - За смаком
Блюдо належить до корейської кухні, готується з різних сортів риби і м'яса. Особливість такого приготування в тому, що головний інгредієнт не піддається тепловій обробці, тому блюдо можна сміливо віднести до розряду «сирого». І оскільки риба буде сирої, то потрібно вибирати тільки свіжу і якісну тушку.

1. Готуємо тушку: для цього чистимо і добре промиваємо рибу, нам потрібно тільки філе, з якого видаляємо всі кістки. Нарізаємо тонкими смужками і щедро солимо, заливаємо столовим оцтом і відправляємо в холодильник на 2 годину, а краще на цілу ніч.

2. Цибулини чистимо і моєму, нарізаємо півкільцями. Сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію, обсмажуємо все до м'якості, після чого додаємо потроху все спеції і обсмажуємо до появи золотистого кольору. Моркву чистимо і подрібнюємо за допомогою насадки для моркви по-корейськи.

3. Через покладений час дістаємо рибу, зливаємо сік, що утворився, він нам не потрібен. До риби додаємо обсмажену цибулю і сиру моркву. Відправляємо в холодильник на 2 годину. Риба готова, якщо вона побіліла. Смачного!

Схожі рецепти