Хе з окуня
(покроковий рецепт з фото)
Хе з окуня готується дуже просто. Цибуля, пекучий перець, оцет та оливкову олію. Просто пальчики оближете! Ідеаляная закуска під міцні спиртні напої. Обов'язково приготуйте в домашніх умовах!
Як пріготвоіть хе з окуня?
1. Окуня спочатку треба почистити, зрізати з нього філе, вибрати всі кісточки. Голову і кістки можна пустити на юшку. До речі, дрібні кісточки розм'якшить оцет.
2. Очищене філе окуня наріжте невеликими смужками або кубиками.
3. Цибуля чистий, наріжте кільцями.
4. У банку або в закривається посудину викладіть шарами філе окуня і цибулю, почніть знизу з лука. Кадлий шар рибки пересипайте гострим і чорним перцем і невеликою кількістю солі.
5. Залийте все оцтом, утрамбуйте і залиште в прохолодному місці на дві години.
6. Через дві години додайте оливкову олію і залиште маринуватися до ранку.
А завтра ви зможете насолодитися чудовою закускою хе з окуня.
Смачного!
- Окунь - 1 штука(1 кг)
- Цибуля - 800 грам
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Перець гострий - - За смаком
- Оцет 70-проц. - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
1. Окуня спочатку треба почистити, зрізати з нього філе, вибрати всі кісточки. Голову і кістки можна пустити на юшку. До речі, дрібні кісточки розм'якшить оцет.
2. Очищене філе окуня наріжте невеликими смужками або кубиками.
3. Цибуля чистий, наріжте кільцями.
4. У банку або в закривається посудину викладіть шарами філе окуня і цибулю, почніть знизу з лука. Кадлий шар рибки пересипайте гострим і чорним перцем і невеликою кількістю солі.
5. Залийте все оцтом, утрамбуйте і залиште в прохолодному місці на дві години.
6. Через дві години додайте оливкову олію і залиште маринуватися до ранку.
А завтра ви зможете насолодитися чудовою закускою хе з окуня.
Смачного!