Рецепт Хе з окуня фото

Хе з окуня
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Морський окунь, Окунь
Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Сольовий

Хе з окуня готується дуже просто. Цибуля, пекучий перець, оцет та оливкову олію. Просто пальчики оближете! Ідеаляная закуска під міцні спиртні напої. Обов'язково приготуйте в домашніх умовах!

Як пріготвоіть хе з окуня?

1. Окуня спочатку треба почистити, зрізати з нього філе, вибрати всі кісточки. Голову і кістки можна пустити на юшку. До речі, дрібні кісточки розм'якшить оцет.

2. Очищене філе окуня наріжте невеликими смужками або кубиками.

3. Цибуля чистий, наріжте кільцями.

4. У банку або в закривається посудину викладіть шарами філе окуня і цибулю, почніть знизу з лука. Кадлий шар рибки пересипайте гострим і чорним перцем і невеликою кількістю солі.

5. Залийте все оцтом, утрамбуйте і залиште в прохолодному місці на дві години.

6. Через дві години додайте оливкову олію і залиште маринуватися до ранку.

А завтра ви зможете насолодитися чудовою закускою хе з окуня.

Смачного!

  • Окунь - 1 штука(1 кг)
  • Цибуля - 800 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Перець гострий - - За смаком
  • Оцет 70-проц. - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Як пріготвоіть хе з окуня?

1. Окуня спочатку треба почистити, зрізати з нього філе, вибрати всі кісточки. Голову і кістки можна пустити на юшку. До речі, дрібні кісточки розм'якшить оцет.

2. Очищене філе окуня наріжте невеликими смужками або кубиками.

3. Цибуля чистий, наріжте кільцями.

4. У банку або в закривається посудину викладіть шарами філе окуня і цибулю, почніть знизу з лука. Кадлий шар рибки пересипайте гострим і чорним перцем і невеликою кількістю солі.

5. Залийте все оцтом, утрамбуйте і залиште в прохолодному місці на дві години.

6. Через дві години додайте оливкову олію і залиште маринуватися до ранку.

А завтра ви зможете насолодитися чудовою закускою хе з окуня.

Смачного!

Схожі рецепти