Харчо в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Харчо в мультиварці - ароматний і дуже поживний суп. Баранина робить цей суп виключно смачним. Пропоную вашій увазі простий рецепт харчо в мультиварці - подужає навіть новачок!
Харчо в мультиварці легко готувати в домашніх умовах - набагато простіше, ніж на плиті. Мультиварка зробить все за вас сама, вам потрібно тільки вчасно занурити в неї потрібні інгредієнти. Суп харчо припаде до смаку кожному - спробуйте приготувати самі і переконайтеся. Сподіваюся, після прочитання цього рецепта більше вас не буде хвилювати питання, як приготувати харчо в мультиварці Насолоджуйтесь вишуканим смаком грузинської кухні!
- Баранина - 500 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Паприка - 1 штука
- Чилі - перець - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 2 L
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Мал промити і замочити у воді на 20-30 хвилин.
М'ясо промиваємо під проточною водою, нарізаємо кубиками, солимо, перчик, додаємо дрібно нарізаний часник. Ми залишаємо маринуватися на годину.
Цибуля чистий. Нарізаємо півкільцями. Включаємо мультиварку, режим «Жарко», час 20 хвилин. Наливаємо рослинне масло, добре обсмажуємо цибулю. Можна додати, якщо є, баранячий жир, тоді вам практично не знадобиться рослинного масла.
Морква і перець очистити, нарізаємо соломкою, додаємо до цибулі обсмажувати. Всі разом обсмажуємо.
Після того, як овочі обсмажити, додаємо м'ясо і все разом обсмажуємо, поки не прозвучить сигнал про закінчення часу.
Після того як відключиться режим «Жарка», наливаємо воду, додаємо сіль, спеції за смаком. Додаємо томатну пасту. Висипаємо рис. Включаємо режим «Гасіння», час 60 хвилин.
Після того, як час закінчиться, додаємо дрібно нарізаний часник, чилі - перчик і зелень. Ми залишаємо суп потомитися і просочитися ароматами ще хвилин 10.
Усе, ароматний і ситний суп готовий. Смачного!