Рецепт Харчо пісний фото

Харчо пісний
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Картопля , Крупи , Помідор , Мал
Пісні страви
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До складу супу харчо пісного входять рис, картопля, цибуля, часник, горіхи, томати. Харчо рясно прикрашається зеленню. Він просто пахне кисленькими томатами і гострим часничком. Пальчики оближете!

Опис приготування:

Як приготувати харчо пісний?

1. Картопля промийте, викладіть в каструлю, залийте водою і відваріть в мундирі до готовності.

2. Готову картоплю почистіть і наріжте кубиками.

3. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками.

4. Базилік промийте і подрібніть.

5. У каструлі (в якій будете варити суп) нагрійте рослинну олію. Викладіть в нього томатне пбре і прогрійте до бульбашок.

6. У томатне пюре викладіть нарізані цибулю і часник і обсмажте, помішуючи, до м'якості.

7. Почищену і нарізану напівкружечками морква додайте в каструлю. Потім всипте подрібнених горіхи, сіль, перець, інші спеції на свій розсуд. Смажте, помішуючи, протягом 4-5 хвилин.

8. Влийте в каструлю 2 літра окропу, викладіть рис.

9. Варіть суп протягом 20 хвилин, до готовності рису.

10. Через 20 хвилин додайте готовий нарізану картоплю.

11. Зніміть з вогню, додайте зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 20 хвилин.

Харчо пісний готовий!

Пряітного апетиту!

  • Картопля - 2 штуки
  • Мал - 1/2 склянки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Томатне пюре - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Морква - 1 штука
  • Базилік - За смаком
  • Горіхи волоські подрібнені - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
Як приготувати харчо пісний?

1. Картопля промийте, викладіть в каструлю, залийте водою і відваріть в мундирі до готовності.

2. Готову картоплю почистіть і наріжте кубиками.

3. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками.

4. Базилік промийте і подрібніть.

5. У каструлі (в якій будете варити суп) нагрійте рослинну олію. Викладіть в нього томатне пбре і прогрійте до бульбашок.

6. У томатне пюре викладіть нарізані цибулю і часник і обсмажте, помішуючи, до м'якості.

7. Почищену і нарізану напівкружечками морква додайте в каструлю. Потім всипте подрібнених горіхи, сіль, перець, інші спеції на свій розсуд. Смажте, помішуючи, протягом 4-5 хвилин.

8. Влийте в каструлю 2 літра окропу, викладіть рис.

9. Варіть суп протягом 20 хвилин, до готовності рису.

10. Через 20 хвилин додайте готовий нарізану картоплю.

11. Зніміть з вогню, додайте зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 20 хвилин.

Харчо пісний готовий!

Пряітного апетиту!

Схожі рецепти