Рецепт Харчо пісний фото

Харчо пісний
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Картопля, Крупи, Помідор, Мал
Пісні страви
На обід
Супи, Xarco

До складу супу харчо пісного входять рис, картопля, цибуля, часник, горіхи, томати. Харчо рясно прикрашається зеленню. Він просто пахне кисленькими томатами і гострим часничком. Пальчики оближете!

Як приготувати харчо пісний?

1. Картопля промийте, викладіть в каструлю, залийте водою і відваріть в мундирі до готовності.

2. Готову картоплю почистіть і наріжте кубиками.

3. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками.

4. Базилік промийте і подрібніть.

5. У каструлі (в якій будете варити суп) нагрійте рослинну олію. Викладіть в нього томатне пбре і прогрійте до бульбашок.

6. У томатне пюре викладіть нарізані цибулю і часник і обсмажте, помішуючи, до м'якості.

7. Почищену і нарізану напівкружечками морква додайте в каструлю. Потім всипте подрібнених горіхи, сіль, перець, інші спеції на свій розсуд. Смажте, помішуючи, протягом 4-5 хвилин.

8. Влийте в каструлю 2 літра окропу, викладіть рис.

9. Варіть суп протягом 20 хвилин, до готовності рису.

10. Через 20 хвилин додайте готовий нарізану картоплю.

11. Зніміть з вогню, додайте зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 20 хвилин.

Харчо пісний готовий!

Пряітного апетиту!

  • Картопля - 2 штуки
  • Мал - 1/2 склянки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Томатне пюре - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Морква - 1 штука
  • Базилік - За смаком
  • Горіхи волоські подрібнені - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
Як приготувати харчо пісний?

1. Картопля промийте, викладіть в каструлю, залийте водою і відваріть в мундирі до готовності.

2. Готову картоплю почистіть і наріжте кубиками.

3. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками.

4. Базилік промийте і подрібніть.

5. У каструлі (в якій будете варити суп) нагрійте рослинну олію. Викладіть в нього томатне пбре і прогрійте до бульбашок.

6. У томатне пюре викладіть нарізані цибулю і часник і обсмажте, помішуючи, до м'якості.

7. Почищену і нарізану напівкружечками морква додайте в каструлю. Потім всипте подрібнених горіхи, сіль, перець, інші спеції на свій розсуд. Смажте, помішуючи, протягом 4-5 хвилин.

8. Влийте в каструлю 2 літра окропу, викладіть рис.

9. Варіть суп протягом 20 хвилин, до готовності рису.

10. Через 20 хвилин додайте готовий нарізану картоплю.

11. Зніміть з вогню, додайте зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 20 хвилин.

Харчо пісний готовий!

Пряітного апетиту!

Схожі рецепти