Рецепт Gyuvetch більше bolgarski фото

Gyuvetch більше bolgarski
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви

Gyuvetch - це дуже популярне на Балканах блюдо. Нещодавно я зацікавився, як приготувати гювеч по-болгарськи. Знайшов рецепт, приготував - вийшло дуже смачно. Ділюся секретами.

Для приготування гювеч по-болгарськи вам знадобиться керамічна форма для випікання або глиняний горщик. В якості головного інгредієнта можна використовувати телятину чи баранину. Для наочності викладаю рецепт гювеч по-болгарськи з рецептом.

  • Свинина - 800 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Бульйон або вода - 1 Склянка
  • Спеції - грам (сіль, перець, зіра, за смаком)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Корінь петрушки - 3 штуки
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 1
Свинину нарізаємо на кубики з боку 3-4 см. Обсмажуємо її на сковороді з рослинним маслом до золотистого кольору.
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 2
Додаємо до свинини нарізаний соломкою цибулю.
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 3
Цибуля повинен обсмажити до золотистого кольору. Тепер готуємо інші інгредієнти. Нарізаємо картопля четвертинками.
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 4
Нарізаємо кабачок і баклажан стовпчиками.
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 5
Болгарський перець ріжемо кільцями.
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 6
Нарізаємо корінь петрушки кільцями.
Gyuvetch більше bolgarski - фото крок 7
Тепер додаємо всі в горщик або керамічну форму. Додаємо спеції. Перемішуємо. Додаємо бульйон або воду. Накриваємо кришкою. Ставимо в духовку при температурі 200 градусів на 1 - 1, 5 годину.

Схожі рецепти