Густий сметанний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Хороший крем для випічки робить дуже багато роботи для створення повноти смаку. Можна навіть спекти цілком нейтральні коржі, але ось прошарок повинна бути виразною і підходящої.
Тому, якщо ви часто печете, то вам буде корисний мій рецепт. Він описує, як приготувати густий сметанний крем для торта. Крім головного інгредієнта, він також включає в себе масло і сгущёнкк. Досить оригінальний смак досягнуто за рахунок додавання горіхів. Підійде як для бісквіта, так і для листкового тіста.
- Згущене молоко - 0, 5 штуки (півбанки)
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Волоський горіх - 300 грам (подрібнений)
Згущене молоко збийте з м'яким маслом.
Додайте до цієї суміші сметану. Збийте все ще раз до отримання єдиної консистенції.
В кінці додайте горіхи. Ще раз збийте крем.
Подавайте крем для торта в охолодженому вигляді. Приємною дегустації!