Сметанний крем для млинцевого торта
(покроковий рецепт з фото)
Такий сметанний крем для млинцевого торта підійде також для бісквітних тортів, десертів і навіть тістечок. Готується він максимально просто і дуже швидко з двох інгредієнтів - сметани і цукрової пудри.
Цей крем за зовнішнім виглядом нагадує масляний, тільки робиться він зі сметани і цукрової пудри. Сметана повинна бути не менше 20% жирності, щоб крем вийшов густим і пишним. Готується сметанний крем для млинцевого торта близько півгодини. Хочете знати, як приготувати сметанний крем для млинцевого торта? дивіться рецепт!
- Крем - 1 склянок
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
1. Невеликий секрет цього крему в тому, що сметана повинна бути максимально охолодженої. Для цього її потрібно поставити в холодну воду в тонкій ємності або на лід. Сметану краще брати 20% жирності.
2. Збиваємо її на низьких оборотах до утворення пишного стану. Головне не перевзбіть сметану в масло, тому стежте і контролюйте процес збивання.
3. Додаємо цукрову пудру і продовжуємо збивати. При бажанні введіть ванільний цукор.
4. У готовому стані крем виходить густим. Перевірити консистенцію легко - крем повинен залишатися на віночках міксера навіть у вертикальному стані. У начинці в млинцях крем виглядає так, як на фото.