Рецепт Булочки з млинцевого тесту фото

Булочки з млинцевого тесту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Ви коли-небудь пробували повітряні, напівпорожні булочки, які можна заповнити чим завгодно? що, якщо я скажу, що приготувати їх простіше простого? Дивіться рецепт булочок з млинцевого тесту, переконайтеся!

Такі булочки дуже популярні в Штатах, там їх називають поповерами - адже вони буквально вилазять з формочок. Тісто дійсно як на млинці, дуже просте і легке, самі булочки теж швидко готуються. Щоб приготувати булочки з млинцевого тесту не обов'язково додавати соду або розпушувач в тісто, булочки самі піднімуться. Випікати їх краще в зручній формі для поповеров - вона більш вузька і глибока, але і формочки для маффінів теж підходять.

  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 20 грам
булочки з млинцевого тесту - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 2
Поставте розігріватися духовку до 230 З.
Тим часом приготуйте тісто: яйце збийте віночком з сіллю.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 3
Додайте молоко, потім борошно і все перемішайте ще раз віночком.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 4
У формочки викладіть по шматочку вершкового масла.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 5
Заповніть на дві третини формочку. Надішліть в духовку, через 15 хвилин зменшіть температуру до 180 З і ще випікайте 15 хвилин.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 6
Готові пишні булочки акуратно подденьте ножем і дістаньте з форми.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 7
Усередині булочки з млинцевого тесту порожні майже, їх можна ламати і всередину додавати джем або мед.
булочки з млинцевого тесту - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти