Рецепт Чебуреки з пельменного тесту фото

Чебуреки з пельменного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Пшеничне борошно , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Ситні і смачні чебуреки з пельменного тесту оцінить вся сім'я. Для начинки за традицією візьміть м'ясний фарш.

Опис приготування:

Домашні чебуреки дуже легко приготувати з пельменного тесту. З простого набору інгредієнтів виходить відмінне частування для всієї родини. Тісто готується дуже просто - на основі борошна, води і солі. Крім того додається трохи рослинного масла, щоб тісто не прилипало до рук в процесі вимішування. Начинку для таких чебуреків можна використовувати будь-яку - м'ясну, сирну або овочеву.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Вода - 200 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Сіль - За смаком (для начинки)
  • Чорний мелений перець - За смаком (для начинки)
  • Масло рослинне - 100 грам (для смаження)
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування чебуреків з пельменного тесту.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 2
Підготуйте інгредієнти для начинки.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 3
Просійте в миску борошно і додайте сіль, щоб тісто не було прісним.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 4
Влийте воду до борошна.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 5
Перемішайте борошно з рідиною і влийте 0, 5 ст.Л. Рослинної олії, щоб тісто вийшло більш еластичним і не прилипало до рук.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 6
Замісити в міру м'яке тісто, прикрийте рушником і залиште відпочивати на 15 хвилин.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 7
Для начинки наріжте великими шматками свинину і цибулю.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 8
Подрібніть начинку в блендері або в м'ясорубці, додайте сіль і перець за смаком. Якщо начинка сухувата на вигляд, влийте трохи води для соковитості.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 9
Розділити тісто 6-7 частин, кожну тонко розкачати і виріжте коло за допомогою тарілки.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 10
Викладіть м'ясну начинку на одну половину тіста.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 11
Кліп чебуреки. Край можна придавити вилочкою, щоб вийшло красивіше.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 12
Обсмажуйте чебуреки з двох сторін на сковороді з додаванням рослинної олії. Чебуреки в розпеченому маслі смажаться швидко - приблизно 2-3 хвилини.
чебуреки з пельменного тесту - фото крок 13
Готові смажені чебуреки відразу подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти