Чебуреки з пельменного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Ситні і смачні чебуреки з пельменного тесту оцінить вся сім'я. Для начинки за традицією візьміть м'ясний фарш.
Домашні чебуреки дуже легко приготувати з пельменного тесту. З простого набору інгредієнтів виходить відмінне частування для всієї родини. Тісто готується дуже просто - на основі борошна, води і солі. Крім того додається трохи рослинного масла, щоб тісто не прилипало до рук в процесі вимішування. Начинку для таких чебуреків можна використовувати будь-яку - м'ясну, сирну або овочеву.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вода - 200 грам
- Сіль - 5 грам
- Свинина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Сіль - За смаком (для начинки)
- Чорний мелений перець - За смаком (для начинки)
- Масло рослинне - 100 грам (для смаження)
Підготуйте інгредієнти для приготування чебуреків з пельменного тесту.
Підготуйте інгредієнти для начинки.
Просійте в миску борошно і додайте сіль, щоб тісто не було прісним.
Влийте воду до борошна.
Перемішайте борошно з рідиною і влийте 0, 5 ст.Л. Рослинної олії, щоб тісто вийшло більш еластичним і не прилипало до рук.
Замісити в міру м'яке тісто, прикрийте рушником і залиште відпочивати на 15 хвилин.
Для начинки наріжте великими шматками свинину і цибулю.
Подрібніть начинку в блендері або в м'ясорубці, додайте сіль і перець за смаком. Якщо начинка сухувата на вигляд, влийте трохи води для соковитості.
Розділити тісто 6-7 частин, кожну тонко розкачати і виріжте коло за допомогою тарілки.
Викладіть м'ясну начинку на одну половину тіста.
Кліп чебуреки. Край можна придавити вилочкою, щоб вийшло красивіше.
Обсмажуйте чебуреки з двох сторін на сковороді з додаванням рослинної олії. Чебуреки в розпеченому маслі смажаться швидко - приблизно 2-3 хвилини.
Готові смажені чебуреки відразу подавайте до столу. Смачного!