Гусь в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці гусак виходить не жорстким, добре протушенние і смачним. Готувати гусака в мультиварці одне задоволення. Підготував продукти, поклав в мультиварку, задав необхідний режим і готово!
Гусь в мультиварці виходить дуже ніжним, ароматним і надзвичайно смачним. Гуся в мультиварці за цим рецептом я готувала з квашеною капустою і грибами. Це відмінний гарнір до м'яса гусака. Гусь в мультиварці вийшов кислувато-пікантного смаку і з апетитним ароматом. Можна начиняти його і іншими інгредієнтами, фантазуйте на ваш смак. Смачного!
- Гусь - 1 штука (маленький, щоб тушка увійшла в мультиварку)
- Квашена капуста - 4 склянки
- Кмин - 1/2 Ст. Ложки
- Цибуля - 4 штуки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Крем - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Гриби - 200 грам
Тушку гусака беремо невелику, щоб помістилася в мультиварці. Моєму, ретельно очищаємо.
Цибуля очищаємо і шаткуємо, морква трьом на крупній тертці. Обсмажуємо на сковороді на рослинному маслі.
Квашену капусту віджимають від соку, додаємо до овочів на сковороді. Гриби (я брала шампіньйони) моєму, ріжемо на шматочки і теж додаємо до овочів. tusim 10-15 хвилин.
Тушку гусака начиняє тушкованими овочами і зашиваємо. Зверху обмазуємо сумішшю солі, сметани і кмину.
У мультиварку укладаємо тушку гусака і встановлюємо режим випічка на 2, 5 годину. Іноді відкриваємо мультиварку і поливаємо гусака соком-жиром, який виділився при гасінні.
Наш гусак в мультиварці готовий. Смачного!