Рецепт Груші в клярі фото

Груші в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дітям обов'язково сподобається цей незвичайний десерт, особливо якщо груші охолодити і подати з кулькою морозива. Та й дорослі будуть в захваті.

Опис приготування:

Груші в клярі найкраще обсмажувати у фритюрі. Тому приготуйте невелику каструлю або фритюрницю.

1. Фрукти очистіть, видаліть серцевину і наріжте кружальцями.

2. Змішайте воду і борошно для клярі, дайте настоятися 5 хвилин. Якщо тісто виходить густе - додайте трохи води, щоб вийшла консистенція густої сметани.

3. Налийте в посуд для приготування рослинне масло шаром приблизно 1, 5 см. І доведіть масло до кипіння.

4. Занурте шматочки груші в кляр і покладіть в киплячу олію. Обсмажуйте до появи золотистої скоринки. Зазвичай це займає всього 2-3 хвилини.

5. Викладіть готові фрукти на паперовий рушник і дайте стекти надлишків масла.

Перед подачею охолодіть, посипте цукровою пудрою і корицею, додайте кульку морозива.

Смачного!


  • Борошно - 0, 3 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Груша - 3 штуки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Обкладинка - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Морозиво - За смаком
Груші в клярі найкраще обсмажувати у фритюрі. Тому приготуйте невелику каструлю або фритюрницю.

1. Фрукти очистіть, видаліть серцевину і наріжте кружальцями.

2. Змішайте воду і борошно для клярі, дайте настоятися 5 хвилин. Якщо тісто виходить густе - додайте трохи води, щоб вийшла консистенція густої сметани.

3. Налийте в посуд для приготування рослинне масло шаром приблизно 1, 5 см. І доведіть масло до кипіння.

4. Занурте шматочки груші в кляр і покладіть в киплячу олію. Обсмажуйте до появи золотистої скоринки. Зазвичай це займає всього 2-3 хвилини.

5. Викладіть готові фрукти на паперовий рушник і дайте стекти надлишків масла.

Перед подачею охолодіть, посипте цукровою пудрою і корицею, додайте кульку морозива.

Смачного!

Схожі рецепти