Рецепт Груша в шоколаді фото

Груша в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Фрукти , Груша
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися рецептом ще одного улюбленого десерту. Дізнавшись, як приготувати груші в шоколаді, ви дуже здивуєтеся - настільки це просто. А вже смачно - не передати словами! пробуємо?

Опис приготування:

Рецепт приготування груш в шоколаді не залишить байдужим жодного ласуна. При цьому десерт виходить зовсім не нудотний! особливо, якщо перед подачею скропити груші м'ятним лікером, а запивати хорошим сухим вином… Це просто смакота!

  • Груші - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Шоколад - 50 грам
  • Бадьян - 1 штука
груша в шоколаді - фото крок 1
Груші вимити і акуратно очистити від шкірки, залишивши плодоніжки.
груша в шоколаді - фото крок 2
Закип'ятити воду, розчинити в ній цукор, кинути корицю і гвоздику, опустити груші. Варити до готовності - хвилин 15-20.
груша в шоколаді - фото крок 3
Вимкнути вогонь, дати грушам охолонути і просочитися сиропом. Після цього груші вийняти з каструлі.
груша в шоколаді - фото крок 4
Відокремити жовток від білка.
груша в шоколаді - фото крок 5
Розтопити шоколад на водяній бані, додати пару ложок сиропу, в якому варилися груші, вершкове масло і збитий жовток. Вийде дуже ніжний шоколадний крем, який буде застигати не так швидко, як шоколад в чистому вигляді. Тупий-тупий! …:)
груша в шоколаді - фото крок 6
Викласти груші на тарілки, залити шоколадним кремом, за бажанням сервірувати кульками морозива.

Схожі рецепти