Рецепт Грудка, запечена з сиром фото

Грудка, запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Страви у фользі

Дуже смачне і дуже просте у виконанні блюдо. Грудку, запечену з сиром, можна подати як в будні, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У грудях треба прорізати свого роду кишеню. М'ясо обваляйте в спеціях, полийте соєвим соусом, потім фаршируйте грудку тертим сиром і запікайте в духовці протягом півгодини. Як гарнір підійдуть будь-які каші, Мал, салати і овочі.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Спеції до птаха - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
грудка, запечена з сиром - фото крок 1
Курячі грудки вимити. У філе зробити надріз гострим ножем (якусь подобу кишені).
грудка, запечена з сиром - фото крок 2
Полити соєвим соусом і втерти його в м'ясо.
грудка, запечена з сиром - фото крок 3
Твердий сир натріть на тертці.
грудка, запечена з сиром - фото крок 4
Обваляйте м'ясо в спеціях щедро, щоб спеції повністю покрили м'ясо.
грудка, запечена з сиром - фото крок 5
Наповніть кишеню тертим сиром. Частина сиру залиште для обсипання ( це близько 2 ст. Ложок.) закрийте кишеню (сколювати не треба). Покладіть філе в підготовлений поддончик, зроблений з фольги.
грудка, запечена з сиром - фото крок 6
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перемістіть в духовку м'ясо і запікайте 30 хвилин. Через 30 хвилин посипте м'ясо зверху залишилися твердим сиром і поверніть м'ясо в духовку. Сир розплавиться і можна вимикати.
грудка, запечена з сиром - фото крок 7
Подайте до столу з овочами або гарніром.

Схожі рецепти