Грудка, запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і дуже просте у виконанні блюдо. Грудку, запечену з сиром, можна подати як в будні, так і на святковий стіл. Спробуйте!
У грудях треба прорізати свого роду кишеню. М'ясо обваляйте в спеціях, полийте соєвим соусом, потім фаршируйте грудку тертим сиром і запікайте в духовці протягом півгодини. Як гарнір підійдуть будь-які каші, Мал, салати і овочі.
- Куряча грудка - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Спеції до птаха - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Курячі грудки вимити. У філе зробити надріз гострим ножем (якусь подобу кишені).
Полити соєвим соусом і втерти його в м'ясо.
Твердий сир натріть на тертці.
Обваляйте м'ясо в спеціях щедро, щоб спеції повністю покрили м'ясо.
Наповніть кишеню тертим сиром. Частина сиру залиште для обсипання ( це близько 2 ст. Ложок.) закрийте кишеню (сколювати не треба). Покладіть філе в підготовлений поддончик, зроблений з фольги.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перемістіть в духовку м'ясо і запікайте 30 хвилин. Через 30 хвилин посипте м'ясо зверху залишилися твердим сиром і поверніть м'ясо в духовку. Сир розплавиться і можна вимикати.
Подайте до столу з овочами або гарніром.