Куряча грудка, запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Куриную грудку, запечену з картоплею, я спробувала на один день народження. Дуже мені сподобався зовнішній вигляд, курка була наче в мереживах, які так смачно хрустіли!
Куряча грудка, запечена з картоплею, виходить ніжніше, якщо курку заздалегідь вимочити хоча б 20 хвилин. Млинець смажите з одного боку, а потім перевертаєте і відразу викладаєте курку. Приготування курячої грудки, запеченої з картоплею, вимагає деякої вправності, але страва виходить чудовим. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Картопля - 6 штук (середній)
- Яйце - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Сіль, перець - 1 За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Сир натерти на тертці.
Куряче філе порізати тонкими шматочками і обсмажити 3 хвилини. Посолити, поперчити.
Картоплю натерти на крупній тертці, віджати, додати яйце, борошно, сіль. Замісити тісто.
Тісто розподілити рівномірно по розігрітій сковороді з маслом, випекти картопляні млинці. Обсмажувати по 1-2 хвилині з кожної сторони до золотого кольору.
Викласти на половину млинця обсмажену курку, сир і дрібно нарізану петрушку, смажити пару хвилин, поки сир не почне плавитися, закрити іншою стороною млинця і обсмажити з кожного боку по хвилині. Смачного!