Рецепт Куряча грудка, запечена з картоплею фото

Куряча грудка, запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Куриную грудку, запечену з картоплею, я спробувала на один день народження. Дуже мені сподобався зовнішній вигляд, курка була наче в мереживах, які так смачно хрустіли!

Опис приготування:

Куряча грудка, запечена з картоплею, виходить ніжніше, якщо курку заздалегідь вимочити хоча б 20 хвилин. Млинець смажите з одного боку, а потім перевертаєте і відразу викладаєте курку. Приготування курячої грудки, запеченої з картоплею, вимагає деякої вправності, але страва виходить чудовим. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Картопля - 6 штук (середній)
  • Яйце - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Сіль, перець - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
куряча грудка, запечена з картоплею - фото крок 1
Сир натерти на тертці.
куряча грудка, запечена з картоплею - фото крок 2
Куряче філе порізати тонкими шматочками і обсмажити 3 хвилини. Посолити, поперчити.
куряча грудка, запечена з картоплею - фото крок 3
Картоплю натерти на крупній тертці, віджати, додати яйце, борошно, сіль. Замісити тісто.
куряча грудка, запечена з картоплею - фото крок 4
Тісто розподілити рівномірно по розігрітій сковороді з маслом, випекти картопляні млинці. Обсмажувати по 1-2 хвилині з кожної сторони до золотого кольору.
куряча грудка, запечена з картоплею - фото крок 5
Викласти на половину млинця обсмажену курку, сир і дрібно нарізану петрушку, смажити пару хвилин, поки сир не почне плавитися, закрити іншою стороною млинця і обсмажити з кожного боку по хвилині. Смачного!

Схожі рецепти