Куряча грудка, запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Гарне дієтичне блюдо! І виглядає красиво, і зайвих калорій НЕ соджержіт! Ніжне м'ясо курки запікається з помідорами і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Рекомендую приготувати!
Рецепт, як приготувати курячу грудку, запечену з сиром, зовсім нескладний. Курячі грудки нарізаємо порційними шматочками, otbivaem, солимо і перчимо. Кладемо в ємність для запікання, зверху викладаємо цибулю і помідори, порізані кружальцями. Запікаємо майже до повної готовності, в кінці посипаємо тертим сиром, даємо йому розплавиться. Насолоджуємося смачним блюдом!
- Куряча грудка - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Поділяємо курячу грудку на порційні шматочки. Кожен шматочок злегка відбиваємо, солимо і перчимо. Перекладаємо в форму для запікання. Дрібно нарізаємо цибулю, викладаємо його на куряче м'ясо.
Кладемо кружечки помідорів, посипаємо спеціями.
Запікаємо страву в духовці, практично до готовності. Температура 180-200 градусів. Коли м'ясо побіліє, присипте його тертим сиром. Запікайте ще 3 хвилини.
Смачного!