Рецепт Куряча грудка, запечена з сиром фото

Куряча грудка, запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гарне дієтичне блюдо! І виглядає красиво, і зайвих калорій НЕ соджержіт! Ніжне м'ясо курки запікається з помідорами і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Рекомендую приготувати!

Рецепт, як приготувати курячу грудку, запечену з сиром, зовсім нескладний. Курячі грудки нарізаємо порційними шматочками, otbivaem, солимо і перчимо. Кладемо в ємність для запікання, зверху викладаємо цибулю і помідори, порізані кружальцями. Запікаємо майже до повної готовності, в кінці посипаємо тертим сиром, даємо йому розплавиться. Насолоджуємося смачним блюдом!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
куряча грудка, запечена з сиром - фото крок 1
Поділяємо курячу грудку на порційні шматочки. Кожен шматочок злегка відбиваємо, солимо і перчимо. Перекладаємо в форму для запікання. Дрібно нарізаємо цибулю, викладаємо його на куряче м'ясо.
куряча грудка, запечена з сиром - фото крок 2
Кладемо кружечки помідорів, посипаємо спеціями.
куряча грудка, запечена з сиром - фото крок 3
Запікаємо страву в духовці, практично до готовності. Температура 180-200 градусів. Коли м'ясо побіліє, присипте його тертим сиром. Запікайте ще 3 хвилини.
куряча грудка, запечена з сиром - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти