Куряча грудка, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка - це смачне дієтичне м'ясо. Дуже часто вона виходить сухою, особливо після охолодження, Тому важливо знати як приготувати її соковитою. Дивіться рецепт!
Цей рецепт дозволить вам приготувати смачну і корисну курячу грудку. Ви можете використовувати її для приготування салатів, бургерів або бутербродів. А також можете подавати з будь-яким гарніром і соусом. Важливо не пересушити грудку в духовку, а також не захоплюватися набором пряних і гострих спецій.
- Грудка - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Сухі насіння гірчиці - 1 щіпка
1. Вимийте курячі грудки і витріть їх насухо. Розігрійте духовку до 170-180 градусів. Змішайте сіль, чорний мелений перець і розім'яті насіння гірчиці, натріть отриманою сумішшю грудки і викладіть їх на фольгу.
2. Щільно загорніть грудки в фольгу і викладіть на деко, відправте в духовку і запікайте 40 хвилин.
3. Дістаньте з духовки грудки і акуратно розгорніть фольгу. Смачного!