Куряча грудка, запечена в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка, запечена в кефірі - ідеальний варіант для ситного обіду, особливо, якщо ви дотримуєтеся правильного харчування. Подайте до неї вівсянку, свіжий салат - і заряд бадьорості вам забезпечений.
Рецепт, як приготувати курячу грудку, запечену в кефірі, дуже простий, але вимагає часу. Раджу не нехтувати таким важливим кроком, як маринування: мінімум 1 годину курочка повинна полежати в кефірі разом зі спеціями. Тоді вона з просто ніжною перетвориться в неймовірно ніжну, буде буквально танути в роті. Обов'язково приготуйте курочку за моїм рецептом і поділіться враженнями про результат
- Куряча грудка - 300 грам
- Кефір - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі грудки поріжте на шматки середнього або великого розміру. Але чим більше ви поріже, тим більше часу піде на маринування і запікання.
Складіть шматочки курки в глибоку миску, додайте сіль і паприку. Паприки додавайте до смаку, мені подобається її багато, поєднання паприки з куркою для мене просто ідеально. Часник порізати на пластини і також відправте до курки. Залийте все кефіром.
Гарненько перемішайте курку в маринаді, накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 1-2 годину.
Замариновану грудку викладіть у форму для запікання. Весь маринад не виливайте в форму, мало того, який залишився на шматочках курки. Запікайте в духовці при температурі 190 градусів 30-40 хвилин (в залежності від розміру шматочків курки).
Куряча грудка, запечена в кефірі, готова. Смачного!