Куряча грудка в кефірі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите куряче філе і хочете приготувати його так, щоб воно було соковитим - замаринуйте курочку в кефірі. Таким чином ви зробите не тільки маринад, але і розм'якшіть тканини м'яса.
Куряча грудка готується завжди швидко. Її єдиний мінус - сухість м'яса. Щоб зробити грудку соковитіше, використовуються різні маринади. Один з таких - кефір. У готовому вигляді куряча грудка в кефірі в мультиварці виглядає не тільки апетитно, вона виходить соковитою і ще більш ніжною. Дивіться, як приготувати курячу грудку в кефірі в мультиварці!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Кефір - 250 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Куряча грудка сама по собі досить ніжна, але суха. Щоб зробити її соковитіше, приготуйте її в кефірі. Отже, розрізаємо грудку на половинки (або залишаємо цілими) і робимо надрізи уздовж (щоб краще просочилася).
2. Цибулю нарізаємо кільцями і відправляємо до грудях. Солимо і приправляємо за смаком.
3. Додаємо кефір або сметану (що більше подобається). Все добре перемішуємо і відправляємо в чашу мультиварки.
4. Включаємо режим "випічка" і чекаємо, поки девайс закінчить приготування.
5. Ось така красива і соковита куряча грудка в кефірі в мультиварці виглядає в готовому вигляді. За час її приготування можна зробити гарнір. Відмінно підійде картопля фрі, будь-які овочі або каша.