Куряча грудка в кефірі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, корисно і ситно ... Думаєте, так не буває? А ось і ні! розповім зараз, як приготувати курячу грудку в кефірі в духовці. Рецепт об'єднує всі ці якості, та й блюдо готується швидко!
Хочу з вами поділитися рецептом приготування курячої грудки в кефірі в духовці в домашніх умовах. Особисто я була в захваті, коли його виявила, адже це блюдо цілком можна назвати дієтичним: і кефір, і курячі грудки повні білка, а ось зайвих кілограмів таке блюдо точно вам не додасть. Спробуйте і переконайтеся самі!
- Кефір - 0.5 склянки (чим густіше і жирніше, тим краще)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Пармезан тертий - 4 Ст. Ложки
- Курячі грудки - 4 штуки
- Спеції - За смаком
1. Спочатку грудки розморозимо, помиємо їх, посипем спеціями і викладемо у форму, попередньо застеливши ту спеціальним пергаментом. Рясно змащуємо грудки сумішшю з кефіру і майонезу.
2. Далі просто посипаємо тертим сиром і спеціями і відправляємо блюдо в духовку.
3. Я запікаю грудки півгодини при 180 градусах в духовці.
4. От і все! Подаємо з улюбленим гарніром і насолоджуємося смаком!