Грудка, запечена з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжною і смачною виходить грудка, запечена в духовці. Щоб вона вийшла якомога більш соковитою, обов'язково спочатку обсмажте її на сковороді.
Підготуйте необхідні інгредієнти. З однієї курячої грудки вийде дві порції. Поріжте половинку грудки так, щоб утворився кишеню, вкладіть в нього начинку, потім філе спочатку обсмажте, а потім доведіть до готовності в духовці. Хай щастить!
- Куряче філе (половина) - 1 штука (на порцію)
- Твердий сир - 20 грам
- Гриби (печериці) - 20 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти.
Вимийте і висушіть половинку курячого філе. Зробіть гострим ножем надріз у вигляді кишені. Додати сіль, додайте спеції, складіть в кишеню шматочок вершкового масла, сиру і тонко порізаних грибів.
За допомогою зубочисток щільно заколіть краю.
Філе обсмажте з усіх боків на сильному вогні, щоб м'ясо "зчепилося" .
Покладіть грудку в вогнетривкий деко, запечіть при 250 градусах 20 хвилин.
Грудка, запечена з грибами і сиром, готова.
Поріжте її широкими шматочками, прикрасьте зеленню і овочами - і подавайте до столу гарячою.