Рецепт Грудка, запечена з грибами і сиром фото

Грудка, запечена з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Неймовірно ніжною і смачною виходить грудка, запечена в духовці. Щоб вона вийшла якомога більш соковитою, обов'язково спочатку обсмажте її на сковороді.

Опис приготування:

Підготуйте необхідні інгредієнти. З однієї курячої грудки вийде дві порції. Поріжте половинку грудки так, щоб утворився кишеню, вкладіть в нього начинку, потім філе спочатку обсмажте, а потім доведіть до готовності в духовці. Хай щастить!

  • Куряче філе (половина) - 1 штука (на порцію)
  • Твердий сир - 20 грам
  • Гриби (печериці) - 20 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 1
Підготуйте продукти.
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 2
Вимийте і висушіть половинку курячого філе. Зробіть гострим ножем надріз у вигляді кишені. Додати сіль, додайте спеції, складіть в кишеню шматочок вершкового масла, сиру і тонко порізаних грибів.
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 3
За допомогою зубочисток щільно заколіть краю.
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 4
Філе обсмажте з усіх боків на сильному вогні, щоб м'ясо"зчепилося" .
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 5
Покладіть грудку в вогнетривкий деко, запечіть при 250 градусах 20 хвилин.
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 6
Грудка, запечена з грибами і сиром, готова.
грудка, запечена з грибами і сиром - фото крок 7
Поріжте її широкими шматочками, прикрасьте зеленню і овочами - і подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти