Запечена грудка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Готував це блюдо на вихідних для сім'ї. Всім дуже сподобалося, тому поспішаю поділитися рецептом. Все дуже смачно і ситно.
М'ясна запіканка з грибами. Замаринуйте м'ясо на 20 хвилин в суміші майонезу зі спеціями. Обсмажте на сковороді моркву з грибами та цибулею. Викладіть м'ясо в форму для запікання, зверху викладіть гриби з овочами. Посипте тертим сиром і запікайте протягом півгодини в духовці. На стіл подайте зі свіжою зеленню і хлібом. Смачного!
- Куряча грудка - 400 грам
- Морква - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Печериці консервовані - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Порежьте курятину тонкими пластинками. Змішайте майонез з перцем і сіллю, і замаринуйте м'ясо в цій суміші на 20 хвилин.
Потріть моркву, злегка обсмажте її на сковороді. Додайте печериці.
Подрібніть цибулю, додайте його на сковороду, посоліть і добре обсмажте.
Викладіть м'ясо в форму для запікання, зверху викладіть гриби з овочами.
Рясно посипте тертим сиром. Запікайте протягом півгодини в розігрітій до 180 градусів духовці. На стіл подавайте зі свіжою зеленню і хлібом.