Рецепт Грудка індички, запечена в духовці фото

Грудка індички, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Часник
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ніжне дієтичне м'ясо індички завжди буде до речі, якщо вам потрібно погодувати дитину або ви самі хочете зануритися в світ здорового способу життя. Ароматні спеції і правильний рецепт допоможуть в цьому.

Пропоную на замітку рецепт, як приготувати грудку індички, запечену в духовці. Таку закуску можна подавати до столу в холодному вигляді або вживати як основне гаряче з гарніром. До того ж таке запечене м'ясо цілком можна використовувати для бутербродів, в якості поживного перекусу в обідню перерву, для приготування сендвічів на природу.

  • Часник - 4 зубчики
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Насіння koriandra - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Базилік сушений - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 штука
  • Грудка індички - 700 грам
1
На три літри води додайте 2 ст. L. Солі. Залийте цим розсолом філе індички і залиште на 2 годину.
2
Часник подрібніть, а спеції потовчіть в ступці.
3
Нашпигуйте індичку часником і натріть спеціями.
4
Загорніть філе в фольгу нещільно.
5
Розігрійте духовку до 250 градусів протягом 20 хвилин.
6
Потім залиште в духовці ще на 2 годину.
7
Подавайте в холодному або гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти