Грудка індички, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне дієтичне м'ясо індички завжди буде до речі, якщо вам потрібно погодувати дитину або ви самі хочете зануритися в світ здорового способу життя. Ароматні спеції і правильний рецепт допоможуть в цьому.
Пропоную на замітку рецепт, як приготувати грудку індички, запечену в духовці. Таку закуску можна подавати до столу в холодному вигляді або вживати як основне гаряче з гарніром. До того ж таке запечене м'ясо цілком можна використовувати для бутербродів, в якості поживного перекусу в обідню перерву, для приготування сендвічів на природу.
- Часник - 4 зубчики
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Насіння koriandra - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Базилік сушений - За смаком
- Каррі - За смаком
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 1 штука
- Грудка індички - 700 грам
1
На три літри води додайте 2 ст. L. Солі. Залийте цим розсолом філе індички і залиште на 2 годину.
2
Часник подрібніть, а спеції потовчіть в ступці.
3
Нашпигуйте індичку часником і натріть спеціями.
4
Загорніть філе в фольгу нещільно.
5
Розігрійте духовку до 250 градусів протягом 20 хвилин.
6
Потім залиште в духовці ще на 2 годину.
7
Подавайте в холодному або гарячому вигляді. Смачного!