Рецепт Грудка індички, запечена в духовці фото

Грудка індички, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Часник
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 10 хв.

Ніжне дієтичне м'ясо індички завжди буде до речі, якщо вам потрібно погодувати дитину або ви самі хочете зануритися в світ здорового способу життя. Ароматні спеції і правильний рецепт допоможуть в цьому.

Опис приготування:

Пропоную на замітку рецепт, як приготувати грудку індички, запечену в духовці. Таку закуску можна подавати до столу в холодному вигляді або вживати як основне гаряче з гарніром. До того ж таке запечене м'ясо цілком можна використовувати для бутербродів, в якості поживного перекусу в обідню перерву, для приготування сендвічів на природу.

  • Часник - 4 зубчики
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Насіння koriandra - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Базилік сушений - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 штука
  • Грудка індички - 700 грам
1
На три літри води додайте 2 ст. L. Солі. Залийте цим розсолом філе індички і залиште на 2 годину.
2
Часник подрібніть, а спеції потовчіть в ступці.
3
Нашпигуйте індичку часником і натріть спеціями.
4
Загорніть філе в фольгу нещільно.
5
Розігрійте духовку до 250 градусів протягом 20 хвилин.
6
Потім залиште в духовці ще на 2 годину.
7
Подавайте в холодному або гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти