Грудка індички з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне м'ясо індички з грибами готується дуже просто, ви можете кожен день радувати себе цим смачним, але дієтичним блюдом. Рекомендую всім рецепт грудки індички з грибами в духовці!
Блюдо для ледачих, як я його часто називаю. Хоча і вимагає часу, ви нічого особливого не робите. Соєвий соус робить індичку дуже ніжною. До речі, для приготування грудки індички з грибами в духовці можна помідори або сир ще використовувати - викласти або посипати зверху.
- Індичка - 700 грам
- Гриби - 400 грам
- Спеції - За смаком
- Соєвий соус - 100 грам
Поріжте індичого грудку досить великими шматочками, додайте до неї порізані теж крупно гриби. Влийте соєвий соус і перемішайте.
Солити не потрібно, соус і так солоний. Посипте майораном, імбиром, базиліком (або просто сумішшю прованських трав). Все добре перемішайте і дайте настоятися хоча б годину (а можна і все два).
Викладіть все потім в форму для запікання, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 З духовку на 25-30 хвилин, до готовності.
Фольгу зніміть і ще хвилин 10 запікайте, щоб блюдо підрум'янилося. Може, по бажанню, посипати тертим сиром.
Готову грудка індички з грибами в духовці можете подати з картоплею або рисом. Смачного!
Готову грудка індички з грибами в духовці можете подати з картоплею або рисом. Смачного!